29 Nisan 2013 Pazartesi

2013 White House Correspondents' Dinner

Bu hafta sonunun büyük olayı Beyaz Saray'da Obama'nın misafiri olarak bulunan Hollywood ve Müzik yıldızlarıydı. Videolardan anlaşıldığı kadarıyla son derece sempatik bir tavırla milyonların sevgilisi, milyon dolarlık yıldızları ağırlayan Obama puanları bir kez daha topladı. Biz de kim ne giymiş onlara bir bakalım.

 

Açıkçası 2013 yılında şu ana kadar gördüğümüz en şık kırmızı halılardan bir tanesine şahit olduk diyebilirim. Neredeyse herkes tam kıvamındaydı. Ne çok abartılı ne de çok sönük görünüyorlardı. Prada elbisesi içindeki  Kate Mara, yeşil işlemeli clucthı, saçı ve makyajıyla günün en sade ve duru güzelliğe sahip olanlarından biri oldu.


Normalde çılgın saçları ve kostümleri ile görmeye alıştığımız Katy Perry son zamanlarda daha aklı başında kıyafet seçimleri ile dikkat çeker oldu. Obama'nın davetinde giydiği Giambattista Valli yeşil tuvaleti ve doğal makyajını tamamladığı dalgalı saçları ile çok şık görünüyor.


Modern Family'nin süper seksi oyuncusu Sofia Vergara her zaman seksi seçimler yapardı. Yine çizgizini bozmamak istemiş ama Beyaz Saray'a da uygun olabilmek adına Karen Caldwell cutout elbisesi ile biraz daha kapalı ama seksi olmayı başarmış. Sadece mor takılarına anlam veremedim, bir de belki de daha küçük ve kutu bir clutch tercih etse daha modern durabilirdi.



Nicole Kidman'ın Puccı elbisesi ince işçiliği ve soft rengi ile çok şık ama saçlarını sevemedim. Kafasını kocaman göstermiş.


Downton Abbey'nin Lady Mary'si Michelle Dockery mor Elie Saab peplum tuvaleti özellikle hiç bir potluk yapmadan üzerine çok şık oturduğu için çok yakışmış. Altın aksesuarlar da güzel seçim.

Bu davetten anladığım kadarıyla isterseniz oluyormuş. Bir sürü kırmızı halıdan tek bir tane bile şık çıkaramazken, aynı insanların Beyaz Saray looklarının bu kadar şık olması insanı düşündürüyor.

Siz en çok kimi beğendiniz?

Hiç yorum yok: