22 Nisan 2013 Pazartesi

Barneys New York Loves Stylebubble

Barneys New York online mağazası için celebrity blogger Sussie Bubble ile iş birliği yaptı. Sussie Bubble, Suzy Menkes tarafından palyaço gibi giyinmekle suçlandıktan sonra cevaben yazdığı yazıda sürekli olarak aslında blogger olmanın yanı sıra basılı bir yayında da yazar olduğunu vurgulamak zorunda hissettiğinden bahsediyordu. Barney's New York da bu yüzden olacak ki kendisini "yazar" olarak tanımlamış. 


Kendi stil ikonları bu zamanda yaşasa neler giyerdi, yeni sezondan neler seçerdi gibi sorulara cevap veren ve küçük bir koleksiyon oluşturan Sussie'nin stil ikonları Audrey Hepburn'den Elsa Schiaparelli'ye doğru uzanan klasik kişiler değil tabi ki. 



Kendi kelimeleriyle anlattığı stil ikonlarını, onların kendisine nasıl ilham verdiğini de bu iş birliği sayesinde görebilirsiniz. İçlerinde fun-fact'ler de bulabileceğiniz notları da çok şeker. 



Açıkçası ben en çok AB FAB bölümü Sussie Bubble'ın kendi tarzı için yapacağı seçimlere yakın buldum. Özellikle Jeremy Scott'ın ayakkabı olduğu ilk bakışta anlaşılmayan adidas'ları tam Style Bubble parçası. 


Bu kadar önemli ve lüks mağazacılığın en büyüklerinden olan Barneys New York'un blogger iş birliği konusunda elini korkak alıştırmaması ise takdir edilesi. 

Hiç yorum yok: