11 Eylül 2013 Çarşamba

The Row S/S 2014

Bundan önceki New York Fashion Week yazımda Spice Girl'lükten Moda İkonluğuna oradan da dört başı mamur bir moda tasarımcısına dönüşen Victoria Beckham'ı incelemişken hemen ardından bebek oyunculuktan ikonluğa, oradan da son derece cool bir markanın tasarımcılarına dönüşen Olsen ikizlerinden bahsetmek istedim.

NYFW boyunca gösterilen birbirinden güzel koleksiyonlar arasında hem en iyi yorum alanlardan biri, hem de kişisel olarak ufaklıkların sadece güzel birer yüz ve iyi birer gardıroptan çok daha fazla modadan anladığının kendilerini geliştirmek için de gece gündüz çalıştıklarının göstergesi, zaman içinde ne kadar geliştiklerinin de kanıtı olan bir koleksiyon sundular.

Safari esintileri vardı ama safari esintileri oraya ait bir kadına değil, safariye çıkmış, sert, lüksten anlayan şehirli kadına özel hazırlanmıştı. Layer'ların arasında lüks kumaşlar, doğa dokumalar ve rahat kesimler dikkat çekerken yaz aylarının rahatlık ve kendini serbest bırakmak anlamına geldiğini gösterdi Mary Kate ve Ashley Olsen.
Siz ne dersiniz? Yaz koleksiyonları arasında biraz daha bol ve rahat kıyafetler görmek sizin de daha çok hoşunuza gitmiyor mu?

1 yorum:

fazılhan dedi ki...

The Row gerçekten çok başarılı bir marka. Küçükken filmlerini severdim. Sonra tarzlarını sevdim şimdi de markları. Bu kardeşlere bayılıyorum :)
Kendilerine has bir çizgileri var. Rafine ama minimal değil, modern ama geçmişe de dokunan. Ve bence timeless parçaları daha da başarılı. Mesela benim için bir kadın gardırobunun olazsa olmazları, beyaz üst ve gömleklerdir. Ve beyaz üstlerde favorim açık ara farkla The Row'un Roger tank top'u. Kendilerine iki kelime versem Simple Perfection olurdu. :)

http://little-nerd-of-fashionworld.blogspot.com