9 Eylül 2013 Pazartesi

Victoria Beckham İlkbahar/Yaz 2014

Hamile kalan ünlüler bebeğin doğumundan sonra ya hamile kıyafeti, ya bebek markası, ya bebek ürünleri (oyuncak, organik mama, ev tekstili) gibi herhangi bir konuda kesin markalaşmaya çalışıyorlar. Sebebi kendi zevklerine göre arayıp bulamadıklarını kendi markaları adı altında ürettirip hem de buradan kar elde etmek oluyor. Çocukların biraz büyümesi ile birlikte hevesleri de kaçıyor, odakları da kayıyor ve genelde gündemlerinden düşen ihtiyaçları iş olarak da terk ediliyor.


Victoria Beckham'ın moda kariyeri ilk başladığında bu şekilde ilerleyen bir zaman çizelgesi olmayacağı belliydi ama 5 sene önce yürüyen modellerin hepsi Victoria'nın birer küçük kopyası olduğu için aklımızdan geçen, Posh Spice'ın body-con elbiseleri, midi boy kalem etekleri ve aşırı yüksek topuklarına her sezon maruz kalacağımızdı.

2014 İlkbahar Yaz Victoria Beckham koleksiyonu ise Bayan Beckham'ın artık sadece gardırobu ile dikkat çeken bir ünlü olmanın çok ötesinde bir tasarımcıya dönüştüğünü gösterdi. Dikim kalitesi ve formları ile dikkat çeken siyah, beyaz ve gri ağırlıklı koleksiyona fuşyalar renk verdi. Üçgen formlar, dar gömleklerin altındaki kısa pileli eteklerle dikkat çeken koleksiyonu ön sıradan izleyen Harper Seven ve David Backham ise herkesin gündemindeydi.

2 yorum:

nihan dedi ki...

gerçekten çok başarılı bir koleksiyon.

gülnihan

fazılhan dedi ki...

Victoria Beckham en heyecanla beklediğim defilelerden biriydi. Beni hayal kırıklığına uğratmadı. Başarısını vücuda mükemmel oturan body-con elbiselere borçlu olsa da bu sezon onlardan uzaklaşması hoşuma gitti. Seksilik yerine daha modern çizgiler izleyen bu koleksiyonun kesinlikle başarılı olduğunu söyleyebilirim.

http://little-nerd-of-fashionworld.blogspot.com