17 Ocak 2012 Salı

Eskisi Daha İyiymiş

Estetiğe karşı bir insan değilim. İsteyen yaptırsın. İnsanın kendisini iyi hissetmediği bir yerini, istediği şekle getirebilme imkanı varsa buyursun yapsın. Sadece anlamakta zorlandığım bir konu var. O da bu bu estetik ameliyatlarının tüm olayının, zaten ideal olan şekle sahip olduğunu iddia ederek hayata devam etmek olduğunu düşünürken, aşırı bariz operasyonlar sonucunda eskisinden de beter hale gelenlerin durumu...

Özelilkle göğüs implantları en trajikomik görüntülere sebep olanlar. Aslında aynaya bakıldığında korkunç göründüğünü anlaması gereken bazı ünlüleri aynı hatada ısrar etmelerine pek anlam verememekle beraber, sizlerin de fikirlerini almak istedim.



Birincisi hakkında en çok konuşulan kadınlardan biri olan Posh. Kendisi boyut kurbanı. Aslında en kurtarılabilir kurbanlardan oluyor kendisi, hiç değilse yanlış yapılmış bir ameliyat değil. Victoria Beckham eski haliyle daha bir masum görünürken, zaten çırpı gibi olan vücuduna ek gibi gelmiş olan o kocaman göğüs implantlarının kafasıyla aynı boyutta olması bir acayip, bir garip görüntü yaratmış. Zaten bir avuç poposu var, bu kadar kocaman göğüslerle orantısız görünüyor. Güzelliğine lafım yok ama göğüslerine daha mantıklı bir boyutta silikon taktırsa çok daha güzel görünürdü bence.



İkinci versiyon kabuslar ise yanlış uygulamalardan kaynaklananlar. En fenası Tori Spelling sanırım. Kadın ne yaptıysa düzelttirememiş göğüslerini. Seneler geçtikçe her seferinde başka bir sorun olmuş anladığım kadarıyla. Üzüldüm açıkçası, çok korkunç görünüyor. Fırsatı olsa eski haline döner miydi acaba?



Christina Aguilera, Genie in a Bottle klibinde filan ne kadar şeker bi kızdı halbuki... Hangi ara delirdi de kendisini Famme Fatale yapmaya karar verdi bilemiyorum ama silikon macerası pek de iyi sonuçlanmamış. Göğsünün biri bir yerde diğeri başka yerde. Gerçekten işinin ehli birine yaptırmak lazım demek ki, verdiğiniz paranın önemi yok.


Janet Jackson konusunda çok fazla konuşmak istemiyorum aslında. Jackson ailesinin çılgınlıklarının sebebi DNA mıdır bilemiyorum ama kendileriyle bu kadar çok oynamanın sonucunu hiç bir zaman iyi almama gibi bir lanetleri var sanırım. Janet Jackson bir anda çok fazla kilo alıp vermesiyle de ünlü bir kişilik olarak silikondan yana da yüzü gülmemiş.


Son olarak silikon fiyaskosunun efsanesi olarak Tara Reid. Yani gülsem mi üzülsem mi ne yapsam bilemiyorum bu kadın için. Hadi bir hata yaptın, o göğüsleri yaptırdın da nasıl insan içine çıkıyorsun onlarla. su doldurulmuş balona benziyorlar gerçekten.

Sizin bildiğiniz, benim atladığım silikon mağdurları var mı? İbret alınacak başka isimler geliyor mu aklınıza?

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Nereden aklınıza geldi bu konu ? Çok güzel ve değişik, blogunuz çok keyifli, teşekkürler...

Didem Antebi dedi ki...

Çok teşekkür ederim:)

Unknown dedi ki...

Victoria yı ve azmini çok beğeniyorum. Ama implantları cidden korkunç

www.sbldmrc.com

Adsız dedi ki...

sanırım pilates yapmaları gerekli :))) beni arasınlar gerek yok silikona