9 Ocak 2012 Pazartesi

Mahallenin Yeni Kızı - Ivy Blue Carter



Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bir Hollywood bebeğimiz daha oldu. Bir kısmı Victoria Beckham’ın kızı Harper Seven’da olduğu gibi Hermes çantaların yerini alıp yeni bir aksesuar olan, kimisi ise Katie Holmes ve Suri Cruise vakasında olduğu gibi annesinin ününü gölgede bırakan Hollywood kızlarına Beyonce’nin Ivy Blue’su eklendi. Bu arada yukarıda geçen isimlerin yaratıcılıklarına da ayrıca dikkat çekmek istiyorum.



Suri Hollywood’un birkaç sene sonra it-girl’ünün kim olacağını daha bu yaşında giydiği kıyafetler ve en çok fotoğraflanan bebeklerden biri olarak gösterdi. Şimdi daha çok Harper Seven’ın biraz büyüyüp, annesi Posh tarafından nasıl yönlendirileceğini görmek derdindeyiz.


Aslında benim düşüncem, Beyonce’nin kızının Suri ve Harper Seven’a göre biraz daha geri planda kalacağı, anne babasının bunu seçeceği yönünde. Ama hamileliğini bile MTV Video Music Awards töreninde açıklayan bir annenin ne yapacağı da hiç belli olmaz tabi…

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Umarım Harper Seven gibi aksesuar olmaz çocuk. Fotoğrafların hemen internete düşmemesinden umutlandım biraz ama konu ünlüler olunca insan hiç bir zaman emin olamıyor.