27 Şubat 2012 Pazartesi

2012 Oscar Ödül Töreni

Her sene en çok beklenen kırmızı halı anını da dün gece itibariyle ardımızda bırakmış olduk. Academy ödüllerinin sahiplerini bulduğu gece her zamanki gibi yıldızlar geçidiydi. Bu hafta boyunca o kadar çok Oscar yazısı okuyacaksınız ki ben sadece en beğendiklerimi yazmak istedim.

Öncelikle gecenin tartışmasız en güzel kadını Angelina Jolie’ydi. Resmen senelerdir bu anı beklemiş kadar güzel görünüyordu. Siyah kadife Atelier Versace elbisesi beyaz tenine o kadar yakışmış ve saçları, makyajı kendisine o kadar muhteşem olmuştu ki saatlerce baksanız doyamayacağınız bir haldeydi. Kendisine 10 üzerinden 11 veriyorum.


Bir grup sevimli ve beyaz tenli kadını kırmızı halı üzerinde kırmızılar içinde gördük. Hepsi birbirinden şeker duruyordu. Aslında kırmızının aşırı seksi olmasını beklersiniz ama bu üçlüden hiç birini seksi olarak adlandırmam ben olsam. Emma Stone Giambattista Valli Haute Couture , Natalie Portman ise Dior Haute Couture elbisesinin içinde muhteşem görünüyor.  Michelle Williams, Louis Vuitton elbisesiyle kırmızı halıda biraz kaybolmuş Clutch'ının rengini de beğenmedim.

Onun dışında genelde beyazın tonlarını çok başarılı taşıyan ünlüler gördüm diyebilirim. Özellikle yukarıdaki örneklere bayıldım. Cameron Diaz, bu sezonun denizkızı temasına uygun bir kesime sahip Gucci elbisesinin içinde çok şık. Gwyneth Paltrow, pelerinli Tom Ford’u ile tam bir süper kahramandı. Hem kesimi hem rengi hem farklı bir tarza sahip olması hem de Gwyneth'in mükemmel vücuduna uyumuyla elbise resmen bir sanat eserine dönüşmüşti. Milla Jovovoich ise Elie Saab tek omuzlu elbisesi ile prensesler gibiydi. Penelope Cruz’un o kısa boyuna rağmen iyi taşıdığı Giorgio Armani tuvaletinden nefret etmedim aslında ama biraz yaşlı durmuş. Saçı ve makyajı ile de birleşince olduğundan yaşlı görünmüş diyebilirim. Ama yine de ne kırmızı halı felaketleri görmüş insanlarız. Çok da nefret etmemek lazım bu görüntüden.


Sırt dekoltesi konusunda bir karşılaştırma yapabileceğimiz ikili Zuhair Murad’lı Jennifer Lopez ve Givenchy’li Rooney Mara’ya gelince işler biraz değişti tabi. Rooney Mara yeni it-girl olacak bakın demedi demeyin. İnanılmaz değişik bir tip ve tüm seksilik kurallarını yerle bir edebilecek kadar farklı olmasına rağmen çok çekici ve moda seçimleri de çok başarılı. Jennifer Lopez ise o elbiseyi neden giymiş pek anlamadım. Kendisiyle ve poposuyla barışık bir kadın ama o çizgiler kalçasını çevreleyince o kadar abartı olmuş ki yazık etmiş. Saçı ise ayrı bir felaket. Ama bir yandan da kendisindeki o tanrıça ışığını yansıtmış açıkçası. O kadar kendine güveniyor ki en kocaman ve belki de en çok kapatması gereken yerinin iyice üstüne gidiyor. Demek ki kadının kendisi ile bir derdi yok, sonuna kadar saygı duydum diyebilirim. 

2012 Akademi Ödül töreni bence çok büyük moda felaketlerine tanık olmadı, herkes biraz garantici sayılabilirdi, ama Angelina Jolie’yi uzun süre unutamaycağız gibi geliyor bana.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

jeniffer lopez şıklık için değil kendinden bahsettirmek için o elbiseyi giymiş olsa gerek..

http://nzlgrck.blogspot.com/

mabelle dedi ki...

bence Angelina olmamış,hem de hiç olmamış !!!lütfen bir an once kilo alsın vasat gorunuyor !
milla jovovich ve j.lo cok hoş ve guzel olmuslar en cok bu iki ismi begendim ben :)

D!mple Rock dedi ki...

Angelina çok zarifti ama bu kadar zayıflaması konusunda endişeliyim açıkçası :/

Didem Antebi dedi ki...

evet anjelina gercekten coook zayıf kollari ve bacaklari takma gibi duruyordu ama gene de coook güzel kadin yaa;)