13 Şubat 2012 Pazartesi

Grammy Ödülleri 2012 - Kırmızı Halı

Ödül Törenlerinin ertesi günü yapılan yorumlarda her kafadan bir ses çıkması kadar eğlenceli bir şey olamaz.  Bazen aklın yolu bir dedirten kıyafetler görürken, beğeni denilen şey çok kişisel olduğu için birinin nefret ettiğinden birisi çok hoşlanmış olabiliyor ve size tavsiyem, bugün okuyabildiğiniz kadar çok Kırmızı Halı yazısı okumanız.
Ben de her zamanki gibi kendi "en"lerimi seçtim.

EN İYİLER



En iyilerin içinde iki tane Zuhair Murad görmek enteresan oldu, özellikle de en beğendiğim parçanın Zuhair Murad olması çok şaşırtıcıydı. Taylor Swift belki yaşı için biraz ağır sayılabilecek ama o şeker kız havalarından sıkılanlara ilaç gibi gelecek muhteşem bir elbise giymişti. Gerçekten tam bir deniz kızı gibiydi.

Kate Beckinsale kısa bir Zuhair Murad seçerek beni biraz şaşırttı ama yine de çok çekici ve şık görünüyordu. Elbisenin rengi ve omuz detayına bayıldım. Biraz şişman göstermiş aslında ama saç ve makyajla elbiseyi daha da ağırlaştırabilmesi çok profesyonel görünüyordu.

Gwyneth Paltrow her zamanki gibi sade ve duru bir güzellik sergiledi. Stella McCartney elbisesinin içinde bir gram fazlası olmadığını ve insanların gözüne sokmadan da şık olunabileceğinin kanıtı gibiydi.

Kelly Rowland ise Alberta Ferretti elbisesinin içinde ışıldıyordu. Teniyle kontrast oluşturan renk ve işlemeler kendisine çolk yakışmıştı.


EN SIKICILAR



Adele konusunda aslında çok fazla yorum yapma taraftarı değilim. Kendisinin de daha önce belirttiği gibi nasıl göründüğü umrunda değil. O yüzden sıkıcı ve aşırı babaanne işi Armani elbisesine çok da bir şey söylememek lazım. Ama ya o makyaj? Hiç yakışmamış ve çok eğreti durmuş bence.

Katy Perry de aslında başkasında güzel durabilecek Elie Saab elbisesi içinde Katy Perry için çok sıkıcı görünüyor. Boşanmak kendisine yaramadı herhalde. Mesela kendisini bu kadar tekrar eden bir tasarımcının elbisesi içinde görmeyi en son beklediğim isimlerden biri Katy Perry gibi cesur ve yenilikçi bir kadındır.

Rihanna da Kart Perry ile aynı kaderi yaşıyor bence. Ondan da daha iyi bir seçim beklerdim, biraz daha "vay canına" dedirtmesi gerekirdi ama anlaşması gereği, dünyanın en hanım hanımcık elbisesine bol bol dekolte ekleyerek Rihanna ruhu yaşatmaya çalışılmış versiyonuyla geceye teşrif buyurdu. Bence Rihanna için çok sıkıcı bir seçimdi.

Carrie Underwood'u bir köşeye çekip "canım sen Kate Middleton değilsin. Ama üzülme sen de özünde iyi bir insansın" demek istiyorum. Böyle bir geceye neden böyle bir elbiseyle gelmiş anlamıyorum. Pırıltılar da sırt dekoltesi de kuyruk da kurtaramamış bu Gomez-Garcia elbiseyi. Ya da tüm bunlar o saç ve makyajı kurtararmamış. 10 yaş yaşlı ya da inanılmaz title'ının altında ezilen bir kadın gibi görünüyor. Esnemekten ölüyorum.

EN DELİLER


Fergie Jean Paul Gaultier Haute Couture elbisesiyle "Nasıl Yani?" dedirtti. Kendisi seksi olurdu normalde ama bu kılık resmen çok alakasız olmuş normalde sunduğu personasına. Elbiseyi içindekinden ayrı değerlendiremediğim için malesef  kendisi  gözüme batıyor.

Lady Gaga her zamanki gibi beni şaşırtmadı. Süper bir custom Versace kıyafetlegeldi. Suratındaki fileden elindeki asaya kadar son derece hastalıklı bir kılıkla karşımıza çıktı. Hiç bir kıyafetini genel geçer estetik kurallarına göre değerlendiremeyeceğimiz Mother Monster, kendisini heyecanla bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmadı.

Sizin favorileriniz kimler?

Fotoğraflar: justjared.com

3 yorum:

selinsecen.com dedi ki...

Rihanna'nın saçları kabus gibi.
Gwyneth Paltrow su gibi akıyor.
Fergie evlerden uzak.

deniz dedi ki...

Fergie resmen özenti olmuş. Taylor Swift'e bayıldım!!!! Kate Beckinsale'i de sıkıcılar listenize alabilirmişsiniz. Lady Gaga kusursuz!

lulu's life dedi ki...

Ah Fergie ! Ne yapmis neden yapmis.. hangi kafa ? :)