14 Şubat 2012 Salı

Marc Jacobs 2012 Kış Defilesi

Her moda haftasında daha da artan isimler yüzünden artık her defileyi aynı özen ve dikkatle takip etmek imkansız bir hal adı. Bu sene de NY Fashion Week'te sadece en çok ilgilendiklerimle ilgili yazabiliyorum.

Ne olursa olsun insan önce, en bilinenlerin neler yaptığını merak ediyor. Bu en merak edilenlerin başında da tabi ki Marc Jacobs geliyor. Kış defilesinde beni biraz şaşırtıp John Galliano'yu anımsatacak şapkalar kullanmasıyla gözlerimi kocaman açtı. Ama şapkalardan güzünüzü almayı başarabilirseniz koza formlu kaşe paltolarına hayran kalmamanız mümkün değil. İşlemeli olanları çok şeker özellikle.


Defilenin ikinci bölümünde lazer kesimli derilerle beni benden aldı ama bazı parçaların çok genç, bazı parçaların çok yaşlı görünmesi kafamı karıştırdı açıkçası. Totalde, gözüm dönüp tamamını almak isteyeceğim bir koleksiyon hissi yaşatmadı (inanın, öyle koleksiyonlara şahit olmuşluğum var).
Siz ne düşündünüz? Bir karmaşa hissi geldi mi size de?

2 yorum:

Öykü dedi ki...

Bencede Marc Jacobs koleksiyonu Marc by Marc Jacobs koleksiyonuna göre daha kötüydü Didem Hanım.Hele o ortadaki kırmızı kombin çok saçma görünüyor.

Gamze Güngör dedi ki...

Size katılıyorum koleksiyonda karmaşa hissi baskın. Karmaşa bazen inanılmaz bir ahenk yaratabiliyor ancak bu sefer olmamış sanki...
www.styleceremony.blogspot.com