20 Şubat 2012 Pazartesi

Marni For H&M

H&M canımız ciğerimiz oldu. Özellikle uçuk rakamlara satılan markaların ulaşılabilir kapsül koleksiyonlarını, normal H&M fiyatlarından biraz daha yüksek bir fiyatla satarak bizi kalbimizden vuruyor.
Yaz sezonu için Marni ile bir koleksiyon hazırlayacağını bildiğimiz H&M Lookbook'undan bazı görüntüleri paylaşmak istedim.


Marni ruhunu çok güzel yansıttıığını düşünüyorum parçaların. Bu anlamda sürekli laf attığım Versace koleksiyonundan çok daha başarılı. Ayrıca son derece kullanışlı ve sevimli bir koleksiyon olmuş Sadece yaz için biraz renkler iç karartıcı sayılabilir ama o kadar kusur kadı kızında da olur diyor ve beğendiğimi söylüyorum.


2 yorum:

Unknown dedi ki...

Marni-H&M işbirliği beni pek heyecanlandırmasa da yine de merak ediyorum. 8 Mart'a çok az kaldı :) Blogunuz çok hoş :) Bana da bekleriim :)
www.lovesfromfashion.com

Adsız dedi ki...

H&M'in iş birlikleri uzun zamandır tat vermiyor. Artık kanıksadık. Bir de her tasarımcıyla sinerjisi uyuşmuyor sanırım. Ki en net örneğini Versace ile gördük. Bence bu koleksiyon da vasat. Asla o curcuna girmeye değmez.