5 Mart 2012 Pazartesi

Trend: Önü Kısa Arkası Uzun Etekler

Bu sezon hep kötü haber verecek değiliz. Ayak bileğinde biten etekler haberinden sonra tüm yurtta bir depresyon hakim oldu sanki. Bu kez daha kullanılabilir, daha sevimli ve o kadar korkunç olmayan başka bir trendden bahsediyoruz: Önü kısa, arkası uzun etekler…


Özellikle Fast Fashion markalar diyebileceğimiz Zara, Bershka, Mango, Topshop gibi markaların koleksiyonlarında hemen yer edinmiş olan bu eteklerden bu yaz kurtuluşunuz yok. O yüzden umarım simetri hastalığı olanlardan değilsinizdir.
Her rengini bulabileceğiniz bu eteklerin ortak özelliği, iki kat olup, üstlerindeki şifon katları sayesinde uçuşan bir görünüme sahip olmalari.


Altlarına düz, taşlı sandaletler giyerek havuz başı partilerine, espadrillerle günlük, üstlerine giyeceğiniz blazer’larla casual friday’lerde ofise kullanabilirsiniz. Yani hayal gücünüz kadar sınırsız bir kullanımı var bu parçaların. Size tek bir önerim olacak, o da bu eteklere fazla yatırım yapmamanız. Çok kısa bir süre sonra modası geçecek ve dolabınızın derinliklerine itilecek bu parçaları, nispeten ucuz markalardan ve en fazla 2 renk olarak edinmeniz yeterli olacaktır.

4 yorum:

Nesli YILDIRIM dedi ki...

Kesinlikle katiliyorum sezonluk bir moda...hatta gecen sezon bir kac firma tek renk-siyah cikartmisti...Bir de bu etekler oldukca duzgun bacak ister!:)

melisperez.com dedi ki...

yıllardır gizli gizli severdim bunu:) uzunla kısa arasında karakter çatışması yaşayan bu modeller baya bir hor görüldüğü için söyleyemezdim kimseciklere:) oley bunu giyerim!!! eline sağlık did!!!

Didem Antebi dedi ki...

melisss bende bende sonunda giyicem galiba cok kafaya koydum ahhahaaahha:)

Gamze Güngör dedi ki...

Gecen sezon tek tük olan bu etekler cidden hayatımıza girecek galiba o kadar ki Burda dergisinin Mart sayısında bile var. Ben de kendim dikmeyi deneyecegim yapabilirsem giyecegim...::))
www.styleceremony.blogspot.com