5 Eylül 2012 Çarşamba

Alexa Chung da Markalanıyor

Alexa Chung buraların ilk Tomboy'larındandı.  Kendisini de tarzını da sevmeyen yoktur zaten. Çabasız ama şık olmayı başaran nadir kadınlardan. Tipi, fiziği, yaşı da son derece müsait zaten bu tarza.
Daha önce Vero Moda'nın yüzü olarak bence çok da başarılı ve uyumlu bir iş birliği yapmıştı ama bu kez daha büyük oynuyor ve kendi koleksiyonunu çıkartıyormuş. Son zamanlarda adını belirli bir kitleye duyurmuş ve kendi en azından kapsül koleksiyonunu yapmamış bir ünlü kalmadı zaten. Ama Alexa için durum ne kadar iç açıcı olur bilemiyorum. Çünkü siz de fark etmişsinizdir, kendisinin çok da .dikkat çekici parçalar giyen, aşırı cesur diyebileceğimiz imzası haline gelmiş bir tarzı yok. Yani bir Anna Dello Russo, bir Miroslava Duma, bir Daphne Guinness değil sonuçta. gerçi kendi koleksiyonlarını yapanların hangisi bunlardan biriydi de diyebilirsiniz. Hatta hatırlarsanız enkaz Lindsay Lohan bile Ungaro'ya tasarım danışmanlığı vermişti bir sezon. Sonuç berbattı tabi...


Sonuç olarak bence kendi tarzı çok güzel olan Alexa Chung'ın asıl  başarısı tamamen sıradan parçaları çok güzel kombinleyip mükemmel taşıması. Eğer koleksiyonunda da sıradan parçalar olacaksa o zaman tehlike çanları çalabilir. Keşke Topshop ile birlikte bir kapsül koleksiyon hazırlasaymış demekten kendimi alamıyorum.

Hiç yorum yok: