20 Eylül 2012 Perşembe

Pınar Ay'ın Atölyesine Yolculuk

Tasarımcı Pınar Ay, geçenlerde, Abdi İpekçi caddesindeki atölyesinde beni ağırlama inceliğini gösterdi. Türkiye'de Haute Couture'ün sadece sahne sanatçılarının tekelinde olmasına gerek olmadığının göstergesi tasarımlarını ben çok beğendim. Hem fiyatları hem de formları sayesinde son derece giyilebilir tasarımlara imza atan Pınar Ay, bu sene de sezonun trendi olan dantel ile çok güzel parçalar ortaya çıkarmış.


Pınar'ın tasarım anlayış detaylarla sizi sıkıp, kıyafetlikten çıkıp kostümlüğe adım atan aşırı abartılı haute couture geleneğinden gelmiyor. Daha kullanılabilir, bir kez giyip kenara koymak yerine sezon boyunca farklı kombinlerinize ekleyebileceğiniz parçalardan oluşuyor koleksiyon.


Parti ve davetlerde giyilmek üzere kurgulanan parçaları bile özünde sade ama materyal olarak gösterişli seçilmiş. Bu kış çok fazla gördüğümüz parıltılı silüetler de Pınar'ın koleksiyonunda yerini almış. 

Bu arada kendisi ile tanışıp tam olarak ne istediğinizi söyleyerek, onun da tasarımcı olarak yönlendirmeleri sayesinde hayalinizdeki elbiseden çok daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Çok da şeker bir insan olduğunu eklemeden geçmeyeyim :)

Kendisi hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz sizi Facebook sayfasına alalım: http://www.facebook.com/#!/PinarAyAtelier
Abdi İpekçi Cad.No: 53 Side Apt.Daire 8 Nişantaşı ....0 212 2253913



Hiç yorum yok: