14 Aralık 2012 Cuma

Top Model: Cara Delevingne


Seneler önce tüm dergi kapakları aşırı seksi, biraz da etine dolgun modellerle doluyken, seksi olmak her şey demekken az beslenmiş gibi görüneni kemikleri sayılan ama cool kelimesinin tanımını yeniden yapmaya uygun bir kız ortaya çıktı ve podyumlar bir daha asla eskisi gibi olmadı. Bu kızın adı Kate Moss'tu. Şimdiyse Kate'in yaptığına yakın bir şeyi Cara Delevingne yapıyor.


Benim dikkatimi en çok Burberry kampanyalarında artık Harry Potter'dan çıkma Emma Watson'dan aldığı sırada çekmişti. Temiz hava almak gibiydi. Güçlü kaşları, incecik çenesi ve derin gözleriyle o kadar güzel ve aynı zamanda da çabasız görünüyor ki bir baktığınızda bir kez daha bakmamanız imkansız.

Cara'nın en güzel tarafı güzel ya da seksi olmaya çalışmak gibi bir derdi olmaması. Bunun sayesinde de özellikle kendi instagram hesabında, bazen de çekimler sırasında çok eğlenceli pozlar veriyor.


Ciddi çekimlerde ise bazen kaybolmuş ve yardıma muhtaç görünüp insanın kendisine yakın hissetmesini sağlıyor ya da güçlü kaşlarının da verdiği avantajla çok kararlı bir genç kadın rolüne bürünüyor. Victori's Secret melekleri arasına da bu genç yaşında girmeyi başaran Cara, şovun Pink bölümünde tamamen farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Topuklu ayakkabılardan nefret ettiği bilinen 20 yaşındaki model ileride kendisinden çok söz ettirecek, kampanyalarını mutlaka izleyin derim.

Hiç yorum yok: