31 Aralık 2012 Pazartesi

Pazartesi Sendromuna Tatil: The Breakers Imperial Designer Suite by Badgley Mischka

 2012'nin son gününün bir pazartesiye denk gelmesi, bu senenin son otelini de yeni yıl heyecanı yaşarken sizlere ulaştırıyor. Palm Beach'te muhteşem okyanus manzarası ile The Breakers Hotel, Imperial Designer Suite'i 2011 yılında girdiği $80 m. tadilat sırasında gelinlik ve Haute Couture dünyasının parlak çocukları Marx Badgley ve James Mischka'ya emanet ediyor.


1700 metre karelik suite'te  bir ana salon, bir ebeveyn yatak odası, banyo ve Atlantik Okyanusu'na bakan 6 kişilik bir yemek alanından oluşuyor. İkilinin gelinliklerinde de diğer tasarımlarında da öne çıkan lüks ama yalın tavır odaya da yansımış. Somon rengi, bej ve doğal toprak tonlarının hakim olduğu yaşam alanındaki tüm mobilyaların  yapımından duvar renklerinin seçimine kadar her alanda Badgley Mischka dokunuşu hakim.


Banyo ise ahşapları ile lüks bir yat banyosu hissini uyandırıyor, bu hissi okyanusa bakan küçük penceresi ile de pekiştiriyor.

The Breakers Hotel, Palm Beach'teki bu muhteşem suite aslında tam da balayı için düşünülebilecek, sakin ve yalın lüksüyle sizi dinlendirebilecek yer.

Hiç yorum yok: