29 Kasım 2011 Salı

jLo & Marc Anthony


jLo'nun son klibi  ''Papi'' inanılmaz hoşuma gitti, küçük bir film havasindaki klipler her zaman hoşuma gitmiştir zaten. Burada da jLo'nun dansı, mimikleri, oyunculuğu filan çok şeker, zevkle izledim. Şarkı cok güzel değil ama klip uğruna onu da dinledim :)



Bu arada Marc Anthony'le boşanmış olmasına da bir hayli üzüldüm nedense. Klip ona direkt bir gönderme yapmıyor, hatta "jLo'yum ben elimi sallasam ellisi" alt metnini taşısa da nedense biten evliliğine içim acıdı. Özellikle de 3 yasındaki ikizler Max ve Emme için. jLo'nun bir adamla 7 yıl evli kalması da şaşırtıcıydı aslında ama adam da adamdi yani, tam bir Latino.Gerçekten çok beğenirim Marc Anthony'i. Hatta jLo daha iyisini bulamaz bence'ye kadar vardırırım lafi:)



Bu arada jlo madonnayi örnek alarak kendine hemen 24 yasinda bir toyboy bulmus bile. Dansçılarından biri olan Casper iyi hoş da, nerdeee Marc nerdeee bu tüyü bitmemiş çocuk. Aşkım aşkım aşkım diye ağlayacaksın Jennifercığım!!!



Bir de jLo ile Marc Anthony'nin mutlu günlerdeki resimlere bakarken bir havali pişti yakaladım. Bakın bakalım hangi couple daha iyi. Benim oyum Jennifer ve Marc'a hahahhaah! bu arada merak edenlere jLo oldugu gibi bastan asagi gucci giyinmiş. Podyumdan fırlamış gibi giyinmeyi yaratıcılıktan uzak buluyorum biraz. Benim çantam Prada, ayakkabilar ise Louboutin. Yani bu eğer kim daha iyi giymiş post'u olsaydı kesin ben kazanırdım. (Burada rüşvet teklif etmem gerekiyor sanırım hahahahah!)

24 yorum:

QueenRose dedi ki...

Kesinlikle oyum sana,torpilsiz rüşvetsiz hemde=)Toplu saç ve küpeler de süperr..
J.lo'nun yuvarlak hatlı vücudunda kendisini olduğundan kilolu gösterdiğini düşünüyorum.Daha bol kesim Versace elbiselerde veya Emilio Pucci kıyafetleri kesinlikle kendisine daha çok yakışıyor,Gucci olmamış bu sefer..=)

Didem Antebi dedi ki...

sevgili Queenrose,çok teşekkürler:)ben yorum yapmiyim şimdi jennifer hakkinda haksiz rekabet olmasin hahaah:)

Adsız dedi ki...

şimdi bak oylar sana ma j-lo da güzel hani :D şaka şaka sendeki hava başka durmuş ondaki başka ama papi klibi gerçektn çok eğlenceli ödül törenindede aynı şekilde sahne şovu hazırlamıştı oda mükemmeldi gerçekten :))

Didem Antebi dedi ki...

sevgili sadecebenemel,cok teşekkür ederim;) j-lo'nun güzelliği tartişilmaz tabiki dünyanin en güzel kadinlarindan biri bencede.

Unknown dedi ki...

bak nasıl da benlik bir post bu :) nasıl da leziz bir Kim Daha ŞIK? çıkarmış bu resimlerden :) şaka bir yana oyum kesinlikle sana giderdi. hem JLo 'da etek bir tuhaf durduğu hem de bluzun sende çok güzel durduğu için. kemer takmayarak en doğru hamleyi yapmışın. bu yüzden dekolten çok derin olsa da JLo gibi seksi havalı cakalı değil sade ve klas bir şıklık yaratmışın. tebrikler :)

Azizes dedi ki...

Nasil yaslandikca guzellesiyor anlayamiyorum JLo ama benim oyum da sana bana cok yuvarlak hatli geliyor kendisi venus reklamlarinda bacaklari da cok kisa gozukuyor:)))ama cok guzel kadin gercekten

Didem Antebi dedi ki...

Sevgili pelincim bendede kemer fazla bu elbisede o yüzden tercih etmedim.çok teşekkürler güzel yorumlara;)

Didem Antebi dedi ki...

Azizes,sanada Cook teşekkürler evet jennifer şarap gibi kadın yillandikca guzellesiyor:)

yasegenc dedi ki...

kesinlikle durusun bile farklı...bu arada beyler arasında da izzet bey baya fark atmakta marc beye'....

zeys dedi ki...

Kesinliklee cift olarak siz cok daha zarifsinizz:))

arzkoc dedi ki...

bu postuna bayıldım,anlatım süper,benim oyum da çift olarak ikinize:))))))kemer yerine küpe ve sıkı toplanmış saç harika bir seçim...

Didem Antebi dedi ki...

sevgili yasegenc,zeys,arzkoc kocamaaaaaan teşekkürlerr;))

Adsız dedi ki...

Didemcim ben Jennifer'i cok iyi anliyorum. Genc bir cocukla beraber olmasi tamamen hirs bence. Marc Anthony onu sonucta kendisinden cok genc bur hostes'le aldatti, buna ragmen cocuklari icin denedi terapilere gitti o igrenc Marc Anthony insaniyla.

Guzel kadin herseyiyle kadin gibi kadin, cani kimi isterse hakkidir. Jlo'ya benden acik cek:)

Didem Antebi dedi ki...

Neeeeee Marc aldatti mı onu?inanamıyorum suanda ben bunu bilmiyordum bilseydim kesinlikle helal olsun derdim j-lo'ya!

Ozgen dedi ki...

Didem kesinlike J.Lo'dan çok daha güzel taşımışsın kıyafeti. Bence bu durumda J.Lo seninle pişti olmuş, sen onunla değil

Didem Antebi dedi ki...

Sevgili Ozgen,cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin.bundan sonra pisti olma durumuna senin soyledigin sekilde bakicam.hahahaha

begum begum huuu dedi ki...

Jlo ve Marc Antony e bende cok uzuldum cocuklugumdan beri Marc Antony'e karşı bi zaafım vardır benim:))) evlendiklerinde pek üzülmüştüm ama çift olarak görmeyi pek seviyordum:) Neyse hayırlısı demekten başka bişi düşmüyor bize :)
ama pişti kombinasyonlarda sizi daha çok beğendiğim gerçeğini hiç birşey değiştirmiyor:) Nazar değmesin:)

begumyagci.blogspot.com

funda karaca dedi ki...

Oldukça havali bir pisti olmuş :)) Kemer'de hoşmuş ama..

Adsız dedi ki...

kemer ve o muhtesem cluch farkiyla oyun JLo'ya ! o mutlu günleri artik gerilerde kalsa da ve tabiki poz verişi de beni benden aldı :)

Adsız dedi ki...

samimiyetinize guvenerek soruyorum size... bu gercekten bir pisti mi yoksa biraz Jlodan esinlenme var mı bu kombinasyonda? çünkü bu etek gucci runwayde bu bluzle kullanıldıktan sonra ilk kez Jlonun üzerinde göründü, ki yanlış hatırmıyorsam 2011 kışıydı henüz! ve arkasindan bunu bu sekilde bircok kisi kombinledi! Olivia Wilde bile Jlo'nun Gucci kombinasyonunun pantalon versiyonunu giydigi için replicate olarak suclandı.

Didem Antebi dedi ki...

sevgili begüm,funda çok teşekkür ederim:)

Didem Antebi dedi ki...

sevgili adsiz,bende cok samimi olarak cevap veriyorum:)tabiki jlo benden daha önce giymiştir eminim ama ben görmemiştim zaten guccinin bu koleksiyonu ve özellikle iki renk elbiseleri herkes tarafindan cok begenilmişti ve birçok ünlü giymişti bende sezon basinda almiştim elbiseyi fakat resmi bu postu hazirlarken gördüm ve iki resim arasindaki benzerlik hosuma gitti bende sizle paylaştim:)

Adsız dedi ki...

ben heralde Jloyu takip ettigimden olsa gerek ama dugunde sizi ilk gördugum anda gozumun onune o resim gelmisti ama tabi occasiona yakısan bir secim olmus.

Gülse dedi ki...

Bu blogta biri size feci sataşmış ve blog sahibine de.

http://modavesosyete.blogspot.com/2011/10/kim-ne-giymis-didem-antebi.html?showComment=1323781991163#c5247277924676131458