25 Kasım 2011 Cuma

Gamze Saraçoğlu - Purely

Dün Gamze Saraçoğlu'nun Purely koleksiyonunun lansman brunchındaydık. Galata'da yapılan brunch çok eğlenceli ve keyifli geçti. Koleksiyonun modelliğini Ece Doğulu yapıyordu ve çok da yakışmıştı her şey.

Parçalar normalde Gamze Saraçoğlu'nda gördüğümüz ipekliler, pastel renkler ve uçuşan kumaşlardan çok uzak ama bu kötü bir şey değil. Daha kullanılabilir, günlük kombinlere uyarlanabilir parçalar. 


Bu sene çok gündemde olan yaka detaylı düz elbiselerin de örneklerini görebiliyorsunuz. Ofiste de brunchta da  akşam yemeğinde de kullanabileceğiniz fonksiyonel parçalar var koleksiyonda.

En iddialı parçalardan olan bu pantolon benim favorilerimden. Stylingini de çok beğendim. Bordo renk ile çok uyumlu olmuş desenli pantolon. Ceketsiz de çok şık durabilir ayrıca uzun bacak boyuna sahip kadınlarda düz ayakkabıyla da çok tarz durabilir.


Koleksiyondaki aksesuarlara da bayıldım ve en sevdiğim de bu altın tokalı kemer. Çok sade ama dümdüz siyah elbiseye kattığı hareket inanılmaz. Ayrıca kürk yelek de çok şık ve hayat kurtarıcılar listenize girebilecek seviyede.
biraz renksiz gibi görünüyor aslında ama bir tasarımcıdan almak isteyeceğiniz, her kadının gardrobunda bulunması gereken temel parçaların güncelleşmiş hallerinden oluşan çok güzel bir koleksiyon olmuş diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?



Hiç yorum yok: