16 Kasım 2011 Çarşamba

Yok Artık Christian Louboutin?

Christian Louboutin’i nasıl bilirsiniz? Hayır ölmedi, ama “ölseydi de şu günleri görmeseydik” dedirtti. Daha önce Sarah Jessica Parker’da görüp Ungaro süper kahraman elbisesinin altında mide bulandırıcı göründüğünü düşündüğüm ve sonra bir şekilde bilinçaltımın derinliklerine ittiğim, sonra da yeni “it-girl”ümüz Blake Lively’de görerek yeniden sinirimi bozan bu ayakkabıları yaptı.


Sorun aslında Louboutin’i çok sevmemiz, ve kendisinden her zaman son derece çekici ve feminen ayakkabı tasarımları çıkması. İmzası olan kırmızı tabanlarının her kadının rüyasını süslemesinin yanı sıra erkeklerin bile çok beğenip görünce tanıdıkları bir marka olması.


Peki bu çirkinlik abidesi ayakkabıları yaparken hangi maddenin etkisi altındaydı? Ya da stil ikonu diye bilinen, Manolo Blahnik aşkıyla ünlü Sarah Jessica Parker veya Karl Lagerfeld’in bile Chanel Brunch’ına ev sahipliği yaptırdığı kadar önemsenen Blake Lively hangi mantıkla bu ayakkabıyla insan içine çıkmış? Umarım yakın tarihte Türk sosyetesinden de “çarpıcı stiliyle ünlü” kişilerde görmeyiz bu ayakkabıları. Midemiz kaldırmayabilir.



32 yorum:

Adsız dedi ki...

Gercekten kotu otesi!! Yok artik dedirten cinsten.

http://kurnazli.com

Didem Antebi dedi ki...

hahaha aynen katılıyorum bu ayakkabıyı yakında görürüz ama hiç şaşirma:)

Adsız dedi ki...

aowwww peki biz sana ne diye hitap edicez didem hanım mı yoksa didem mi..neyse ben diem i tercih ediyorum ilk tavsiyem blogger ayarlarından yorum pencereni pop-up yapman böyle yorum yazmak zor oluyo bide google hesabını çoğunlukla kabul etmiyo haberin olsun :) bide şu ayakkabıları SJP giydi ya ben neasıl üzüldüm ben nasıl kırıldım anlatamam o ki bi stil ikonu nasıl yaptı bunu bize?? ayrıca blog aleminede hoşgeldin :)) sadecebeneme...

Adsız dedi ki...

ayakta kötü durmuyor

Adsız dedi ki...

modelin adını buldum : kurt kadın ayakkabılar :)

Didem Antebi dedi ki...

merhaba,bana tabiki didem diye hitap ediceksiniz:)böylesi daha çok hoşuma gider.daha cok acemiyim zamanla düzelticem herseyi umarim.zaten benide en cok hayalkirikligina ugratan sjp oldu bu konuda bazen farkli olucam diye fazla cabaliyorlar.bu arada hosbulduk:)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

tamamen katılıyorum, ayakkabı hele de Louboutin kadınsı ve çekici olmalı bunlar coook ........, doğru kelimeyi bulamadım bile:D


http://aysstyle.blogspot.com/

Didem Antebi dedi ki...

sevgili sj,tam bulmussun gercekten çok iyi:))

Didem Antebi dedi ki...

sevgili aysun,walla bende cok düsündüm tam olarak dogru kelimeleri bulamadim:)ama sj güzel demiş kurt kadin olabilir...

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Didem hanım merhaba ( daha doğrusu madem öyle Didem:-)) ben de tam diyecektim ki Yorum ayarlarınızı nolur POP-UP pencere yapın diye ama sadecebenemel'imiz zaten söylemiş:-)) Ne güzel böyle bizlere uzak gibi göründüğünü sandığımız bazı insanlarımızın aslında bir o kadar da bize yakın olduğunu bilebilmek.Blogunuz hayırlı olsun.Sevgiler....

Didem Antebi dedi ki...

çok teşekkür ederim papiş,bu tecrübeli bloggerlardan gelen yorumlar cok iyi oluyor:)değiştiricem şimdi.ben hep yakindim aslinda ama insan tanımayınca ve sadece dergilerde görünce öyle zannedebiliyor bundan sonra hep buralardayım;))

Baharito dedi ki...

Ayakkabılar baya kötü ama rengi güzel ve sezon kıyafetlerine uyumlu- sanırım önünü görmesem güzel diyebilirdim çok yazık :)

http://baharitocuk.blogspot.com/

Didem Antebi dedi ki...

sevgili baharito, zaten sorun aynen dediğin gibi önünde. renkler güzel. topuk bile güzel. önünü görene kadar her şey güzel hatta

Serra dedi ki...

Geçtiğimiz günlerde Mila & odasıyla ilgili söyleşini okudum. Tarzını beğenerek takip ediyordum ztn, ama kızını ve samimiyetini de görünce seni çok takdir ettim. Aramıza hoşgeldin! Blogun hayırlı olsun! :)

Ece dedi ki...

Didem merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun=)
Gerçekten de çok fena.
Son moda IT girlümüz Blake Lively bir Louboutin&Chanel kadını hiçbir zaman olamadı bence.Onu her zaman birbirinden muhteşem Marchesa kıyafetleri ile hatırlıyorum,geri ııh dedirttiriyor..

Adsız dedi ki...

sevgili didem bunu yazın vogueda gördüğümde bayılmıştım sjpnin ayağında görünce de çok çok sevmiştim. bilmiyorum bence fazla sert davranmışsın şeker bir ayakkabı olduğunu düşünüyorum:)

Didem Antebi dedi ki...

Sevgili serra çok teşekkür ederim güzel yorumlar için çok mutlu oluyorum pozitif yorumları duyunca;)

Didem Antebi dedi ki...

Sevgili Ece, çok teşekkürler bende sana katılıyorum keske sadece marchesa giyse her elbisesi çok yakisiyor

zeys dedi ki...

Ne bicim ayakkabi bu yani yakismismi hiccc :) louboutin demeye bin sahit ister...

Etel baler dedi ki...

Beni topa tutucaksiniz ama ben basmakalip herkeste olan sikici louboutinlerden sonra bu ayakkabiyi gordugumde kesip alinicaklar listeme eklemistim.En azindan eglenceliler...kurt kadin ismini de cok sevdim;)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

oh! dün rastladım ben de, ve hiç beğenmedim. çok un-estetik! neyse ki yalnız değilmişim:) btw blogosfere hoş geldin!

Didem Antebi dedi ki...

sevgili zeys,altı kırmızı olmasa hallowen ayakkabisi derim;)

Didem Antebi dedi ki...

etelcim,cok teşekkür ederim öncelikle:) hahaha cok matraksin ya:) yok yok sen kesin bu ayakkabiyi kendi tarzinla yorumlayip güzel bir kombin cikarirsin ortaya;)

Didem Antebi dedi ki...

hosbulduk seda:)

Adsız dedi ki...

benim nefesimi kesti! bilmiyorum kedisever olduğumdan mıdır ama bence hem esprili hem de doğa esinlenmelerine orjinal bir yorum olmuş. üstüne de çok seksi. onları giyip bir dişi aslan olarak salınmak isterdim :)

eciko dedi ki...

Kimse kusuruma bakmasın; ama resmi dergilerde çıkacak diye deliren ve abuk subuk şeyler giyip kendini "trend setter" zanneden birçok hanım var bu ülkede. Onlar alır ve "üff ben ne oldum yahu" şeklinde bir sözde kendine güvenle dolanırlar:)))

Didem Antebi dedi ki...

sevgili adsiz,zevkler ve renkler tartişilmaz tabi saygi duyuyorum zevkine,ayakkabinin orijinal oldugunada %100 katiliyorum:))

Didem Antebi dedi ki...

ecikocum,katiliyorum sana bazen farkli olmakla komik olmak arasindaki ince çizgiyi tutturamayanlar oluyor tabi:) yorumuna cok güldüm arada ;)

Unknown dedi ki...

didemciğim birde benden merhaba :) yazılar çok silik koyultursan şahane olacak gözü bozuklardan epey laf işitebilirsin :)
şimdi gelelim ayakkabılara. açıkçası ben sevenler gurubundayım. sıradışı ve çarpıcı. hep aynı aynı nereye kadar derim ve öperim :)

Didem Antebi dedi ki...

merhaba modavesosyetem hahaha:)acikcasi senin begenmene sasirmadim değil,ben bu ayakkabilari alsam sırf senin korkundan giyemezdim hahahaa:))bu arada louboutin ayakkabilarin benide cok sıktıgını aciklamak istiyorum artik cok siradanlasti tercih etmiyorum son zamanlarda.öperimm:)

Unknown dedi ki...

tühhh alemde adımız çıkmış dokuza inmez sekize durumu var halbuki çok şugarımdır ve dadlı dilliyemdir :)
şaka bir yana hakkaten acaba kimler giyecek bu ayakkabıyı bizde merak ediyorum.. sevgili etel giyerse güzel bir kombin yapacaktır. aportta kurt kadınları bekliyorum :)
şahsen bu cicileri özellikle aramam ama karşıma çıkarsada almamazlık etmem.

Didem Antebi dedi ki...

sevgili pelincim,biliyorum ki öylesin hiç süphen olmasin. bende merakla bekliyorum bakalim ilk kurban kim olacak sosyeteden hahaaha;)