5 Ocak 2012 Perşembe

İndirim Güzelleri

Ocak ayının en güzel yanı yılbaşı sonrası indirimleridir. En çok bekleneni de net-a-porter indirimi olsa gerek. Her sezon mükemmel bir satın alma stratejisi ile hazırladıkları koleksiyonlarında bu kış başında da efsanevi parçalar olduğunu görüp indirim zamanını bekliyorduk.
Kış sezonu indirimi olduğu için gözünüz dönmeden alışveriş yapmak gerekiyor. Gelecek sezon da giymeniz gerekeceği için zamansız parçalara yönelmenizi öneririm. Ben de hem kışın geri kalanında giyebileceğiniz hem de gelecek senelerde de kullanabileceğiniz birkaç çizme seçtim.


Ralph Lauren, her türlü yağmurlu havada kullanılabilecek bir PVC çizme. Modeli çok klasik, aynı zamanda her şeyle giyilebilecek bir parça.
Jil Sander, dogu topuklu bootie’ler zamasız, mekansız ve her türlü giyebileceğiniz bir çizme. Skinny jeanler ya da kısa eteklerle mükemmel olur, işte de normal hayatınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Dolce & Gabbana ekose çizmeler hem retro hem klasik. Kış aylarında sadece bakmak bile içinizi ısıtabilecek ayrıca topuğu da çok rahat görünüyor.
Valentino bootie’ler inanılmaz zarif ve şık ama bir yandan da rocker. Çok hanım hanımcık kombinlerinizi anında cool hale getirecek bir ayakkabı. Hayatınızı kurtarabilir…
Miu Miu çizmeler resmen öldürücü. Seksi ve dikkat çekici… Mini örgü elbiselerle giydiğinizde o kadar muhteşem olurlar ki bir anda kendinize güveniniz bile tavan yapacaktır.
Özellikle sezon sonu indirimlerinde kesinlikle o sezon çok moda olan bir şeyi almamak gerektiğine inandığım için klasik ve zamansız modeller seçmeye çalıştım. Siz en çok hangisini beğendiniz?

14 yorum:

Mehveş dedi ki...

Allahım o Miu Miu'lar nedir? Kusursuzlar resmen. Hayatımda gördüğüm en seksi çizme!

lulu's life dedi ki...

Valentino'larin guzelligi.. ! Bu arada az once twitter da @MertJacobs tavsiye etti hemen takibe aldim :) bana da beklerimmm..

lokturk.blogspot.com

Didem Antebi dedi ki...

sevgili mehvesş,evet miu miu'lar muhtesem ve zamansiz bir parca modasi hiç gecmeyecek bir model.

Didem Antebi dedi ki...

sevgili lulu's cok sevindim takip etmene:) tabiki bende bakicam hemen şimdi

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Favorim Ralph laurenlar. yagmur çizmesı cok ama bu kadar guzelı yok

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

Sabish dedi ki...

Didem hanim blogunuzu zevkle takip ediyorum,size sormak istedigim, uzun zamandir inceliyorum net-a-porter sitesini acaba guvenli bir sekilde alisveris yapilabiliyormu siz denedinizmi veya gumruge takilma derdi oluyormu?
Bu arada Miu Miu lar muthissss :)

niluf2003 dedi ki...

valentinoları tek geçerim, herşeyin altına, her yere giyerim...bayıldım resmen ! ama d&g da zamansız...alıp geçmeli :)))

larelith dedi ki...

oyyyyy dolce gabanna oyyyy valentinoo kendimden geçtim didem hanım :))

Didem Antebi dedi ki...

sevgili sabish,net-a-porter'dan alişveriş yapmak cok kolay değil malesef gümrüğe takiliyor ve aldiğin canta veya ayakkabi kadar gümrük parasi ödüyorsun ben amerikadaki bir adrese yolluyorum ordan amerikadan iste şeklinde alişveriş yapıyorum acıkcasi cok kolay değil:(

PAPİŞ STYLE dedi ki...

miu miu çizmeler tam benim tarzım bir de dolce gabanaları beğendim. Net a porter da müthiş güzel şeyler var bugün ben de baktım da fiyatlar da nasıl güzel inmiş ama maalesef bu gümrük mevzuatından dolayı sadece bakmakla kalıyoruz son bir yıldır:-((

The Lizard Queen dedi ki...

miu miu'lara herkes gibi ben de bayildim sanirim. :)

http://the-lizard-queen.blogspot.com/

Sabish dedi ki...

:( ewt bende o sekilde oldugunu duyuyordum sizede sormak istedim tesekkur ederim cevapladiginiz icin..
Blogunuzu takipteyim amerikadan gonderen siteler bulursaniz blogunuzda paylasin lutfen,ayak numaram 35 olunca istedigim ayakkabiyi burdan bulmak biraz zor oluyor :))))

özlem özmen dedi ki...

jill sander..ama cok yuksek topuk..valentıno cok şık..

Emine ANAÇ dedi ki...

ya lütfen cevapla didem sorumu. ben şimdi net a porterden 750 euro luk elbise alsam ne kadar gümrük parası öderim ve kargo ne kadar tutar ne olur cevapla saygılar