6 Ocak 2012 Cuma

Posh için Prenses Gerginliği



30 yaşına girmek üzere olan dünyanın en sevilen prensesi Kate Middleton’ın doğum günü partisinde ne giyeceği merak konusuyken, bazı kaynaklara göre Victoria Beckham kafayı kendisine takmış durumdaymış. Doğum günü hediyesi olarak Kate’e özel yapılmış birkaç parça elbise göndereceği ve sonra da doğum gününde bunlardan birini giymesi için dua edeceği söylentiler arasında.


Kate’in tarzı ve vücudu düşünüldüğünde 2012 yaz koleksiyonundan en çok şu parçaları yakıştırırdım ben kendisine ama tabi koleksiyondaki parçalar değil daha özel şeyler olacağı için temelde bunlara benzese bile farklı ürünler olacaktır. Ama tabi bir de prensesin bedava kıyafet kabul etmemesi gibi bir durum söz konusu. Posh’un hediyeleri saraydan reddedilirse işte o zaman komedi olur. 

3 yorum:

Mssestee dedi ki...

Genelde Kate in doğal,abartıdan uzak ve şık bı tarzı var..yine çok şaşırtıcı bir elbiseye karşımızda olacağını pek düşünmüyorum..Düz ,sade ve pastel renklerde bir elbiseyle karşımıza çıkacağından hiç şüphem yok :) İkon Posh ! un tasarımlarıni tercih etmeyeceğine eminim ;)

Pınar dedi ki...

Bence Victoria'ya ne kadar laf edersek edelim markasını çok güzel konumlandırdı ve herkes dümdüz body-con elbiselerini çok tercih ediyor. Kate'in de vücudu çok güzel ve sade bir tarzi var. VB koleksiyonu da Posh'un kendi tarzını pek yansıtmayacak kadar sade ve şık. Prenses tercih edebilir.

Unknown dedi ki...

Haberturk izlerken rastladım size:)
Blogunuzu duyunca da koşup geldim.:)
Minik prensesiniz de pek tatlı maşAllah :)
Sonsuz mutluluklar diliyorum..