1 Şubat 2012 Çarşamba

Keira Knightley Rengini Belli Etti

Bazı kadınlar şanslı yaratılmıştır. Siyah veya beyaz gibi garanti renkler dışındaki bazı renkler, bu kadınların hayatları boyunca olup olabilecekleri en süper hallerine bürünmelerini sağlar.


Yeni filmi A Dangerous Method’ın Londra Prömiyerinde öyle bir Burberry Prorsum elbise giydi ki bir anda bu ortalama 25 kilo olduğunu tahmin ettiğim kadını daha önce güzel olarak adlandırabileceğim her görüntüsünde bu rengin rol oynadığını düşünür oldum.



Sonra geçmişe doğru biraz gittiğimde fark ettim ki haksız değilmişim. Modellerinden bağımsız olarak düşünürseniz, kocaman gözlerinin derinliğine ve bembeyaz tenine en güzel giden renklerden bir tanesi olarak vişne çürüğünü belirleyen Keira Knightley’i takdir etmemek imkansız.
Kıyafetleri değerlendirirken lütfen Keira’nın az beslenmiş olduğunu göz önünde bulundurmayı unutmayın. Sadece renge odaklanmaya çalışalım.

Bu arada benim en çok beğendiğim görüntüsünün de bub Londra prömiyerindeki sırt dekolteli elbise oladuğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Keşke biraz yemek yese de elbiseyi daha güzel doldurabilseymiş… 

4 yorum:

selen dedi ki...

Nedime elbisesi galiba ortadaki.müthis guzel birseymis.bacakları o kadar ince olmasa dahada yakisisrmis.

Adsız dedi ki...

Çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz renk konusunda. Bu kadar güzel bir kadını keşke daha sağlıklı bir vücutla görebilsek...

Adsız dedi ki...

kilosu çok ideal bence yorumlar ilginç

Wear A Smile! dedi ki...

renk konusunda kesinlikle katılıyorum, özellikle ilk karelerdeki elbisenin tonu müthiş yakışmış..
keira'nın kilosunu nasıl ideal bulanlar olabiliyor ben de bunu ilginç buldum :)