18 Haziran 2012 Pazartesi

Pazartesi Sendromuna Tatil: Bulgari Resort, Bali

Yaz geldikçe daha da tatlı gelmeye başlayan Pazartesi Sendromuna Tatil köşemizin bu haftaki konuğu bir balayı destinasyonu olarak klişe haline gelmiş Bali'deki Bulgari Resort.


Daha önce Angelina Jolie gibi bir efsanenin de kaldığı bu resort, bir kere lokasyonuyla bir puan ileride başlıyor yarışa. Yeryüzünde bir cennet arıyorsanız Bali sizi oraya hayli yaklaştıracaktır. Bulgari Resort da bundan yararlanıp muhteşem manzaranın tadını çıkarmanızı sağlayacak bir otel inşa etmiş.


Odalarında ahşap ve mermerin mükemmel uyumunu gözlemleyebileceğiniz otel, rahat etmeniz için tasarlanmış:  yani tek derdi göz zevkiniz olan bazı diğer benzerlerinden bu konuda ayrılıyor. Tam anlamıyla dinlenmeniz ve tüm stresinizi atmanız için hem doğadan hem de iç mekanlarındaki sıcak ve huzurlu havadan destek alıyor.


SPA'sında tüm dünyadan uzaklaşıp, stresten arınabileceğiniz otelin doğal mimariye de yakın durması etrafıyla uyumlu bir görüntü çizmesini sağlıyor. Düğün mevsimi de gelmişken, güzel bir balayı peşinde olanlara tavsiye edebilirim.

2 yorum:

Trendydolap dedi ki...

evet buarayı nzmn yazıcaksın diye bekliyordum. Benim bu marka oteller arasındaki tek favorim. çok egzotik :) iyi haftalar...

fazılhan dedi ki...

Evet bu benim de favorim, ki zaten en bilinen tasarımcı otellerindendir galiba, her yaz da resimlerine bakıp hayalimde yaşattığım bir oteldir kendileri :)