21 Eylül 2012 Cuma

Miley Cyrus'ın Evrimsel Tarihi

Şimdi size genç bir kızın hikayesini anlatacağım. Bu genç kız yaşıtlarından farklı olarak kendisini milyonların sevgilisi olarak bulan Hannah Montana, nam-ı diğer Miley Cyrus. Disney Channel'ın daha önce Lindsay Lohan, Justin Timberlake ve Britney Spears gibi başka örneklerde de olduğu gibi küçük yaşta aşırı ünlü ettiği kişilerden birisi kendisi. Gerçi Hannah Montana karakteri, kendisi için yapılan oyuncaklara kadar diğer saydıklarımdan çok daha ünlü oldu. Yani Disney'den çıkmadan bu kadar ünlü olan bir tek Miley var, bu da onu daha küçük yaşta büyük stres altına sokmuş.



Stres demişken... Strese giren her kadın gibi Miley de görüntüsüyle oynamaya başlamış ve bilerek kronolojik olarak düzenlemediğim bu karmaşa ortaya çıkmış. Beni tüm bunları yazmaya zorlayan en son mohawk saçla insan içine çıkması oldu. Sarışın ve kısa saçlı çok şeker olabilirdi aslında ama o da asi kız olmanın peşinde. Sonu Lindsay Lohan gibi olmaz umarım.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sürekli fiziksel görünümlrini değitirerek insanları şaşırtmak zorundalar güncel kalmalarının tek yolu bu ben dı görünümlerinin kendilerinin tercihleri olduğuna inanmıyorum, mağlesef sadece bşkalarına para kzandıran iyi b kuklalar.

Bana da beklerim:ı'm waiting for you,too:http://cosmopatra.blogspot.com/

New York Lover D. dedi ki...

Britney ve Lindsay'de olduğu gibi cici kız imajıyla çıkanlar belli bir zaman sonra baya "cozutoyor" :) Hiç sevmezdim kendisini daha da itici olmuuş!