24 Eylül 2012 Pazartesi

Tatsız Kırmızı Halı: Emmy 2012

Başlıktan da anlayacağınız üzere Emmy 2012 Kırmızı Halı'sı beni mutlu edemedi. Zaten Diane Kruger yoksa her şey biraz eksik gibi geliyor artık :)

Size sadece en beğendiklerimi göstereyim, bunları da çok beğendiğimden değil, nispeten iyi olduklarını düşündüğüm için paylaşıyorum.


En iyilerden biri George Hobeika elbisesiyle Julianne Hough oldu bence. Deniz kızı gibiydi maşallah. Çok işlemeli elbisesini aksesuarla da boğmamış.

January Jones'un Zac Posen elbisesinden çok saç ve makyajının uyumunu beğendim sanırım. Elbiseyi prenseslikten gotikliğe taşımış.

Lucy Liu'nun Atelier Versace kıyafeti üzerine o kadar güzel oturmuş ve silüeti bu kesimi o kadar güzel kaldırmış ki beğenmemek elde değil.

Seksiliğini sonuna kadar konuşturan Sofia Vergara'nın Zuhair Murad elbisesi de beğendiklerim arasında. Tarzını hiç bozmadan hep seksi olanlar arasında kendisi.

Kelly Osbourne'a gelince, kendisini o kadar kötü görmeye alışmışım ki bu lila saçlı, lila Zac Posen'li görüntüsü şirin geldi bana.


Şimdi en kötülere geçiyoruz. Bayrak, boyu ayarlanamamış Antonio Berardi'siyle Nicole Kidman'da. Söyleyecek bir şey bulamıyorum resmen çok çok kötü.

Zooey Deschanel dünyalar tatlısı olmasının yanında bir de böyle prenses elbiseleri giydiğinde, zaten çok benzediği Katy Perry'nin çakması gibi oluyor. Parizyen havasını seviyordum ben. Geri dönmesini umut ediyorum.

Julianne Moore, "kendimi nasıl daha yaşlı gösteririm" diye oturup uzun uzun düşünmüş ve bu Dior Couture elbisenin doğru seçim olduğuna karar vermiş. Ben de tebrik ediyorum bu seçiminden dolayı.

Heidi Klum da biraz kilo almış sanırım ve bu elbisede bir tamamlanmamışlık, bir gecelik havası seziyorum. Beğenmedim...

Tüm Kırmızı Halı için: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.446061102111258.134967.375554299161939&type=1

2 yorum:

SEYMEL dedi ki...

ben kesinlikle iki elbise üstünde durmanı beklerdim birincisi revenge dizisi yıldızı EMİLY VANCAMP J MENDEL kıyafeti diğeri once upon a time dizisi yıldızı GINNIFER GOODWIN Monique Lhuillier kıyafeti ile çok şık ve farklıydılar. sence???

Didem Antebi dedi ki...

Emily Vancamp'in elbisesi güzeldi ama tüm fotoğraflarda kambur durduğu için güzel taşımıyor gibi göründü bana. O yüzden en iyilerim arasında değil. Bir de saç rengi ile elbisenin rengi bir araya gelince içim karardı :)

Ginnifer Goodwin'in elbisesini defile zamanı çok beğenmiştim. Ama o saç modeli, makyajı filan derken elbiseye yazık olmuş gibi geldi bana. Ginnifer'ın kendisi yüzünden yani :)