23 Kasım 2012 Cuma

Kişilik Testi

Eskiden sadece kıyafetlerimiz bizler hakkında bir şeyler söylerdi. Şimdi ise aksesuarlarımız, özellikle de kişisel elektronik aletlerde seçimlerimiz bizim hakkımızda bir çok şey söylüyor.

Telefon, laptop ve tabletlerimizin modelleri ve markalarının dışında bir de onları kişiselleştirmemize izin veren bir sticker ve kılıf sektörü var ki, iyice aldı başını gitti. Ben de yeni yıl yaklaşırken, asla hata yapmayacağınız bir hediye alternatifi olarak sizlerle en beğendiğim designer modelleri paylaşmak istedim.


Eğer klasikten hoşlanan, dokuları seven, lüksün ayrıntıda gizli olduğunu düşünen bir profesyonele hediye alıyorsanız yukarıdaki modelleri öneriyorum. Ciddi anlamda karizmatik ve şıklar. Bir çoğu da unisex denilebilecek kadar cinsiyetsiz.

Klasik seven ama modayı da takip eden kadınlar için en uygunları hayvan baskılı ya da sezonun renklerinde çalışılmış olan modeller. Hem profesyonel hayatta da kullanılabilir olmaları hem de modern renkleri ile mükemmel hediyeler olacaklar.

Eğer iPad'ini sadece kişisel amaçları için kullanan, ofisle işi olmayan, porfesyonel görünmek gibi bir derdi olmayanlar en eğlencelileri kullanabiliyorlar tabi ki. Eğer çevrenizde böyle biri varsa, yukarıdaki modelleri değerlendirin derim.

Hiç yorum yok: