6 Kasım 2012 Salı

Carrie Underwood CMA 2012

Eğer bir ödül töreni sunacak olursanız aklınızdan çıkarmamanız gereken ilk konu, en az 10 kıyafet değiştirmeniz gerektiği. Eva Longoria'yı Alma Awards'ta tüm gardırobunu önümüze dökerken görmüştük en son. Şimdi de Carrie Underwood Country Music Awards'ta giyinmekten yoruldu.


Carrie'nin üzerinde en güzel duran 3 kıyafet bu tuvaletlerdi bence. Siyah olan bana biraz Emma Stone'un Gucci'sini hatırlattı. O Gucci bu Ines di Santo'dan çok daha güzeldi gerçi biraz haksızlık ettim sanırım ama aynı sarışınlık ve koyu renk karışımından da etkilenmiş olabilirim. Kırmızı tuvaletin markası Chagoury Couture ve bence rengi Carrie'ye çok uymuş. Kalçasında bu kadar detay olmasa daha güzel olabilirmiş belki ama yine de çıtı pıtı Carrie güzel taşımış kıyafeti. En beğendiğimse Reem Acra beyaz elbise oldu. Yaka detayı çok hoş ve kırmızı halı için uygun.


Canlı performansı sırasında giydiği Tsemaye Binitie kıyafeti tam bir facia. Yırtmacı, için deki işlemeli detay, elindeki eldiven, ayakkabı seçimi filan derken korkunç olmuş. Sally LaPointe Lacivert elbisesi içindeyse olduğundan kilolu görünmüş. En kötüsüyse nevresim sarınıp çıkmış gibi göründüğü Basler tuvaleti. Havada paraşütüne dolaşmış bir sporcuya da benzetebiliriz bu halini.


Buz mavisi Jenny Packham elbisesini beğendim aslında ama Carrie'de güzel durmamış gibi. Sebebi yaka detayının üzerine bir de kocaman küpeler takması ve saçlarının hali olabilir. Biraz avam durmuş ve aslında Jenny Packham hiç bir zaman avam durmaz :) Ortadaki Alice + Olivia elbise de keşke kısa kollu olsaymış. Eteği çok şirin ama o yaka ve uzun kolla maalesef göğüsleri düşük görünüyor Carrie'nin. En prenses elbise ise Christian Siriano'dan. Rengini beğendim ama modeli çok fazla mezuniyet elbisesi diye bağırıyor.


Artık yapmayanın dövüldüğü Gangnam Style dansından da geri kalmayan Carrie Underwood'a miniler yakışıyor. Ama kendisinin boyundaysanız ve elbiseniz diz üstündeyse bootie giymenin bacakları kısa gösterdiğini öğrenmesi lazımdı. Üstten presslenmiş gibi olmuş bu ayakkabılarla. Bu yüzden Gangnam dansındaki Jovani elbisesinin altındaki ayakkabıyla beraber duruşunu beğenmeme rağmen, beyaz Edition by Georges Chakra ve bronz Tony Ward elbiseye yazık olmuş. 

O kadar çok giyinmesine rağmen yüzdesel olarak baktığımızda yanlış sayılabilecek seçimler yapmış American Idol - Carrie Underwood. Sizce?

Hiç yorum yok: