27 Ekim 2011 Perşembe

Versace for H&M

H&M her sene olduğu gibi yine bu sene de flaş bir isimle iş birliği yaptı ve ümitleri boşa çıkarmadı. Türkiye’ye ilk geldiği sene Alber Elbaz eli değmiş Lanvin for H&M koleksiyonuyla gözlerimizi fal taşı gibi açan koleksiyonu Lanvin’in o klasik ama gösterişli ruhunu taşıyordu. 


Bu sene de Donatella Versace’nin bence biraz fazla seksi ve hatta Rus kadınlarına hitap edecek dünyasından fırlamış renkleri ve kesimleri H&M ile daha ulaşılabilir fiyatlara bürünüyor. Fakat koleksiyonda bir acayiplik söz konusu. Sanırım H&M Donatella’dan biraz daha mass’e hitap edecek parçalar istemiş ya da Donatella kendi koleksiyonlarını çok cüretkar bulmuş ve kesimleri sade ve daha az seksi tutup renklere oynamış.




“Sonia Rykiel meets Roberto Cavalli” bile denebilecek sonuçlarıyla koleksiyon tam bir renk patlaması. 17 Kasım’da rafa çıkacak ürünler için biraz fazla Küba’lı da diyebiliriz. Ama zaten bu parçaları giymek için alandan çok saklamak için alan oluyor biliyoruz ki.


Koleksiyonun aksesuarları, kıyafetlere göre biraz daha güzel diyebiliriz. Rio filmini anımsatan desenleriyle gözünüz kör olmazsa aksesuarlara bakmanızı tavsiye ederim. Ben çok fazla aksesuar paylaşmadım, tüm koleksiyonun ruhunu yansıtabilmek adına ama siz yine de bir göz atın J

2 yorum:

zeys dedi ki...

17kasimi beklioruuum merak ilee :)

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

Didem Antebi dedi ki...

Açıkçası ben de bekliyorum. Özellikle de kumaş kalitesi konusunda kötü şöhretli bir markanın bu kadar canlı desenlerin olduğu bir koleksiyonu nasıl kotardığını görmek için. Baskılar ve renkler fotoğraflardaki gibi duracak mı diye merak ediyorum.