26 Kasım 2011 Cumartesi

Bir Moda İkonu Olarak Miss Piggy


Küçük kızların kendileri ile ilgili görüntü sorunlarına sebep olduğu gerekçesiyle aileler tarafından pek de sevilmeyen Barbie, oyuncakların moda ikonudur. Christian Louboutin bile Barbie için bir seri yapmıştı. Ama hepimiz biliriz ki Barbie için en önemsiz aksesuarlardan birisidir. 

Diğer yandan bir Miss Piggy gerçeği var ki kimse yok sayamaz. Senelerdir hem sevimliliği hem şuh bakışlarıyla, mükemmel bir fiziği pazarlamaz ve her zaman modanın ilerisindedir. O.P.I onun için oje koleksiyonu yapıyor, Janet Jackson ve Justin Timberlake skandalından sonra aynı pozla aynı kıyafetle suratındaki aptal ifadeyle çıkması da çok güldürmüştür beni.


Instyle için yapılan inanılmaz eğlenceli çekimi görmeyeniniz kalmamıştır tabii ama ben düşündüğümde aklıma ilk gelen Miss Piggy’nin, moda endüstrisinin reddettiği görünümüne rağmen nasıl da kendisini kabullendirdiği. Her yerde onu görünce rahatsız da olmayıp onu olduğu gibi sevmemiz.


Verdiği pozlar tam bir moda çekimine uygun, gerçek bir moda ikonuna uygun, styling muhteşem ve Instyle bunun için tüm tebrikleri hak ediyor. Ben özellikle Jason Wu ve Marc Jacobs’lara bayıldım. Sizin en sevdikleriniz hangileri?


3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bayılıyorum miss piggye yaaa.ne kadar güzel olmuş tombik ayakları brian atwoodlarla.bizim huysuz virjin gibi geliyor bana.

zeys dedi ki...

Miss piggy i seviyorum kesinlikle :) cok hosuma gider eskiden beri kendisi:)

Didem Antebi dedi ki...

sevgili adsiz ve zeys;bende bayiliyorum ya yillardir en sevdiğim karakterlerden biri.brian atwoodlu tombik ayakklar olayyyyyy:))