30 Kasım 2011 Çarşamba

Givenchy'nin Muhteşem Desenleri

Bu kış en güzel koleksiyonlardan biri Givenchy’e aitti. Zaten yazın çiçek desenlerine boğulmuştuk, daha fazla mücevher tonu kullanarak çiçek desenlerini siyah renkle birleştirdiği bu koleksiyonla Riccardo Tisci, fetişe de göz kırpan kadifeler, transparanlar, dar kesimler ve karanlık bir havada sunduğu kıyafetleriyle gözümü gönlümü açtı.



Koleksiyonda Natalia Vodianova’nın giydiği sarı elbisenin Versace for H&M koleksiyonundaki parçalara olan inanılmaz benzerliği hemen göze çarpıyor.  Ricardo önce yapmıştı bu arada yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyim J


Konuyu şimdi bambaşka bir yere götüreceğim: “Bugün ne giydim?” postlarına da girmeye başlayım birazdan. Önce davranıp evden çıkmadan fotoğraflarını çekeyim dedim.



Alem Dergisinin düzenlediği Pomellato mücevherlerinin tanıtım gecesine, Givenchy koleksiyonunda en sevdiğim elbiselerden birini giydim. Ayakkabılarım Zanotti, clutchım VBH, cuff Luxury Shoppers, küpeler Bounkit. Hem elbisenin siyah base’i hem de hava şartları sebebiyle siyah çoraba olan  inancım arttı J
Umarım beğenirsiniz :)

Not: Zamanlama kullanarak post yayınlama özelliğini deneyeceğim. Umarım çalışır :)))

17 yorum:

Lure dedi ki...

Bence elbise siyah çorapla, defilede olduğundan çok daha güzel durmuş. :)

b-lure.blogspot.com

Adsız dedi ki...

bugün vogue gördümde bittim ama sustum sonra ( fiyatını yazmışlardı da :)) ece sikan giymişti sanırım bu eteklerden bi tane fno gecesinde minibüsteki fotoğrafı var aklımda sendede ok üzel ama tavsiye1: tripot al ve öyle ek çünkü burdan ne yazıkki alalade bi saten elbise ibi örünüyo uzaktan çekersen daha güzel durur bide lütfen ing. terimler kullanmamaya özen öster şayet ben cuff dediğin şeyin tam olarak manasını bilimyordum :)) umarım kızmassın çünkü sana yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa bloa ayılıp bayılıyorum o ayrı konu :D

Didem Antebi dedi ki...

sevgili lure,cok teşekkür ederim:)

Didem Antebi dedi ki...

sevgili sadecebenemel,ece sükanin o pozu benimde gözümün önünde onda cok yakişmisti etek.Ayrica yorumlar için tesekkür ederim bana yardimci oluyor gercekten,her zaman yorumlara acığım:))

Cansu Cakir dedi ki...

super olmussun,coook begendim

Didem Antebi dedi ki...

cok merci cansuu;)

QueenRose dedi ki...

Mükemmel gözüküyorsun=)

Adsız dedi ki...

ben de bayıldım süper!!

Adsız dedi ki...

saçlarına bayıldım. ayrıca çorap ve ayakkabılar da modelin üzerindekinden daha güzel olmuş

zeys dedi ki...

Kesinlikle daha cok bugun ne giydim postu gormek istiyorum beeeen:)) cok guzel elbisen kesinlikle siyah corapla daha gzel olmuss..

Didem Antebi dedi ki...

sanirim dayanamayip bir ne giydim postu daha yapacağim ;)

Unknown dedi ki...

didemciğim harika görünüyorsun. bir de saçlarının balyajına bayıldım süpeeer :)

Didem Antebi dedi ki...

Pelincim,çooook teşekkürler ;) bu arada saclar çok soruldu etilerdeki Toni&Guy'a gidiyorum gercekten tavsiye ederim çok memnunum.

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Didemcim sadecebenemele katılıyorum.Çok aşırı modacılarla ilgili ve moda terimleriyle ilgili bilgim yok Cuff'ı biliyorum ama bazen moda diliyle yazıyorsun ben anlamıyorum.Haa tabii çok iyi bilenler anlayanlar vardır ama ben bazen yabancı kalabiliyorum. Bu arada elbise o kadar muhteşem ki sana da çok yakışmış ayrıca bana o siyah çorap hiç batmadı açıkçası ben çok beğendim.
Bir de konuyla alakasız bir sorum olacak ALL dergisi aralık sayısında sen varsın ayakkabılarına bittim.Bana YSL gibi geldi ama emin de değilim.Sivri burun kapalı uç kısmı siyah geri kalan kısım gri bir pabuç.Sanırım siyah deri tayt veya pantolon üzeri kırmızı-siyah minik karelimsi kıs akollu uzun tunik(bluz) giymişsin.İşt eo kombinle giydiğin ayakkabıların YSL mi acaba? Ayy amma detaylı yazdım ve sordum gülüyorum kendime:-)))

Didem Antebi dedi ki...

sevgili papiş,evet artik çok fazla ingilizce terimler kulanmiyorum dikkat ediyorum.Bu arada o sordugun kiyafeti hatirladim ayakkabilar Gıuseppe Zanotti cnm;))

yesim dedi ki...

Çok yakışmış :)koleksiyondan en beğendim 2 elbiseden biri bu elbise. Bana uygun bedeni olmadıgı için gomlegi ile yetindim:-))

funda karaca dedi ki...

Harika olmuş, ayakkabılara ve çantaya bittim..