2 Aralık 2011 Cuma

Victoria's Secret 2011 Holiday Commercial- Extended Cut

Victoria's Secret melekleri her ne kadar sinir bozucu derecede guzel ve sempatik olsa da ne bizi ne de beyleri ilgilendiren bolumu bu degil. Biz kadinlar olarak onlarda bir kusur ararken erkekler de kendileri sanki birer Yunan Tanrisiymis da yanlarindaki kadin bir melek olmaliymis hayallerine dalarak izlerler her defileyi.
Ama senenin en heyrcan verici zamaninin Aralik ayi olmasinin sebeplerinden biri olarak rahatlikla Victoria's Secret showu gosterilebilir.

Ben olayin showun kendisi kadar showun PR basarisina bagliyorum. Oncesinde reklamlar teaserlar melekler nasil hazirlaniyor, nasil spor yapiyor, bir melek nedir ne yer ne icer konulu videolar, sneak peak adi altinda prova goruntuleri ve daha bir suru merak uyandirici kucuk seyle bizi bir senedir o an icin yasadigimiza inandiriyorlar. Herhangi bir defilede podyumdaki parcaya az cok benzeyen modeller seri uretime gecerken, VS bir couture showu duzenleyip bir hazir giyim line'i satan nadir markalardan oluyor.

Efsanesini surdurebilmek icin yaptigi her sey de ise yariyor zaten. Baksaniza sadece defile TV de gosterildigi sirada yayina cikan extended cut bir reklamlari bile var. Sadece 1 saat boyunca gosterilecek showun arasinda olacak farkli bir versiyon, farkli bir montaj yapmalari bile bu isi ne kadar guzel yonettiklerini gosteriyor.

Hiç yorum yok: