14 Kasım 2011 Pazartesi

Tube Wringer

Eğer ki siz de düzen hastası, titizliğiyle herkese illallah dedirten, özellikle de ortasından sıkılmış her diş fırçası tüpüyle, seri katil olmaya biraz daha yaklaşanlardansanız Tube Wringer tam size göre.



Kauffman Mercantile tarafından geliştirilmiş bu ürün çok kolay düşünülebilir bir dizaynı, küçük ama sinir bozucu bir sorunu çözmeniz için kullanıyor. Tube Wringler, sizi sadece ortadan sıkılan tüplerin sinir bozuculuğundan kurtarmakla kalmayıp, sonuna kadar kullanmak istediğiniz saç boyası tüpleri gibi tüplerden elinizle sıktığınız versiyona göre %35’e kadar daha verimli kullanmanızı sağlıyor. Ve her şeyin ötesinde bir inşaat makinesinin minyatürü gibi duran tasarımıyla çok şeker…



5 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu ne kadar yaratıcı bir ürün. endüstriyel tasarımla ilgili de yazıyor olman çok güzel. Sadece modayla sınırlandırmamışsın blogunu. Umarım devam edersin. Sonuna kadar zevkle okudum. Çok güzel olmuş.

Didem Antebi dedi ki...

çok teşekkür ederim adsiz,evet bu blog sadece modayla ilgili olmayacak elimden geldiğince herseyden bahsetmeye calisacagim,begenmene sevindim:)

Eren dedi ki...

:)) bu çok yaratıcı alet 10 yıl öncesinde ne alırsan bir tl dükkanlarda piyasadaydı zaten. Değerli tasarımcımız işini yapmış, biraz estetik bir görünüme sokmuş bir de tüpün tırtıklı halde çıkmasını sağlamış.
İcraat aynı makyaj farklı yani ;)

Didem Antebi dedi ki...

sevgili eren, işin güzelliği orada zaten. ne alırsan 1 tl dükkanından alınmış gibi durmadan endüstriyel bir tasarım gibi koyabilirsin evine. hem de fonksiyonu var :)

Adsız dedi ki...

Merhaba
biraz cilt bakımı ve makyaj konularında da yazabilir misiniz? mesela kendi kullandığınız ürünleri,kendi günlük veya gece için yaptığınız makyajları çekip siteye koyarsanız çok sevinirim. Bence harika olacak!Ayrıca saçlarınızı çok beğeniyorum!
Sevgiler
Deniz