31 Aralık 2011 Cumartesi

Yılbaşı Partisi Hayatta Kalma Kiti



Bu akşam herkesin çılgın parti planları olduğunu varsayarak size 2012'ye korkunç bir şekilde girmemeniz için küçük ama hayat kurtaracak bir liste yaptım. Bazı maddelerde yanınızda olması gereken şeyleri bazılarında yapmanız/yapmamanız gereken şeyleri bulacaksınız. Umarım yararlı olur!

- Ruj ve pudranız dışında bir makyaj malzemesi almanıza gerek yok, inanın zaten olan makyajınızın üzerine bir daha fondöten sürerek başlayacak değilsiniz.
- Telefonunuzun şarjının tam dolu olması lazım evden çıkarken. Gecenin bir vakti kapanan bir telefon ve kaybolan arkadaşlar sinir bozucu olabilir.
- Ödemelerinizi kartla yapmayı tercih ediyor bile olsanız yanınızda belirli bir miktar nakit para mutlaka taşıyın. Her zaman birilerine bahşiş vereceksiniz. 
- Sakız aslında önemsenmeyen ama belirli durumlarda hayat kurtaran bir şey. Ev partisine gidip de beklenmedik bir şekilde orada yatıya kalanların sabah kurtarıcısıdır. 
- Eğer kaçabilecek bir çorap giydiyseniz kesinlikle yedeğini yanınızda bulundurun ki geceniz zehir olmasın.
- Beraber çıkacağınız insanlardan en azından 1 tanesi uzun süredir tanıdığınız ve güvendiğiniz, ne olursa olsun sizi yalnız bırakıp gitmeyecek birisi olsun. Küçük dramalar yaşayıp dağılan gruplardan olsanız bile o arkadaşınızın yanınızda olduğunu bilin.
- Çantanız yeterince büyükse, yanınıza katlanabilen babetlerden alın ve gecenin sonuna kadar dans edin. 
- Sizi çok çarptığını bildiğiniz bir içki varsa, bu gece onu tercih etmeyin. Nasılsa sabaha kadar eğleneceksiniz. Daha dayanıklı olduğunuz bir içkiyle daha uzun süre ve daha şık eğlenirsiniz. 
- Eve gidecek 2 alternatifiniz mutlaka olsun. Bir kişiye güvenerek plan yapmayın ve gecenin sonunda yalnız kalırsanız ne yapacağınıza dair planınız mutlaka hazır olsun. Beraber döneceğiniz arkadaşınız bir başkasıyla ayrılırsa sudan çıkmış balığa dönmeyin. Özellikle ilk kez gideceğiniz bir yerde olacaksanız hazırlıklı olun.

Ve tüm bunların dışında çok eğlenin!
Umarım 2012 sağlıklı, mutlu, bol paralı ve eğlenceli bir yıl olarak geçer. Çünkü 2011'den nefret ettik ülke olarak.



Hiç yorum yok: