9 Aralık 2011 Cuma

Bir Zaman Makinesi Olarak ŞEYMEL

Kadınların en sevdiği şey eşsiz bir parçaya sahip olmaktır. Bundan daha çok sevdikleri şey ise bu parçaya uygun bir fiyata sahip olmaktır. Şeytan ve Melek kelimelerinin bir araya gelmesiyle ismini bulan Şeymel Vintage da işte tam olarak bu mükemmel duyguyu yaşayabilmeniz için sizi 17-18 Aralık’ta Garage Sale’ine bekliyor.

Bilenler bilirler ama ben yine de tekrar anlatayım: Galatasaray’da aynı bina içinde iki Şeymel mağazası var, birisi ayakkabı cenneti… Hatta 2010 yılında ELLE & ŞEYMEL vintage ayakkabı koleksiyonunu çıkararak büyük bir adım atmıştı.


Şeyme’in mükemmel koleksiyonunu görmeniz, o havayı solumanız, zamanda yolculuk yapmanız lazım. Kendinize ayıracağınız bir öğleden sonra Şeymel mağazasında geçirebileceğiniz süper bir zaman.


Daha da güzeli vintage parçalara fahiş fiyatlar çekenbenzerlerinin aksine burada her şey mantık çerçevesinde fiyatlandırılmış. Mantıksız derecede ucuz fiyatları yakalamak için de Garage Sale sırasında orada olup 5-50 TL arasındaki fiyatlarını yakalamanız lazım.



1 yorum:

Baharito dedi ki...

tam adresı nedır acbaa ?
vintage meraklısı bırıyım ve burayı ılk kez duydum cok uzucu