13 Ocak 2012 Cuma

Eva Mendes - Ryan Gosling

Yeni sayılabilecek çiftlerden Eva Mendes ve Ryan Gosling beni çok üzüyor. Bu ne kadar uyumsuz bir çift tanrım. Hayır yaş farkını filan da geçtim, şahsen çok beğendiğim Ryan Gosling'in, yamuk burunlu Eva Mendes ile beraber olması içimi acıtıyor.

Dahası tarzlarını da hiç yakın bulmuyorum. Eva sanki bir assolist, Ryan sanki yaramaz bir çocuk. Tam olarak nasıl bir ortak noktada buluştuklarına da anlam veremedim.


En son Paris seyahatlerinde o kadar çok fotoğrafları çekilmiş ki, onlarla beraber Paris'i yeniden gezmiş kadar oldum. Bu arada Eva'nın yüzünün hiç gülmeyişine dikkatinizi çekmek istiyorum. Siz ne diyorsunuz? Nasıl bir çiftler? Alakasız mı yoksa yakışmışlar ama ben mi kıskanmışım :)

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Hiç yakışmıyorlar eva mendes, Ryan'ın yanında çok büyük kalıyor ayrilsinlarrrrrrrr

Adsız dedi ki...

Eva resmen kartlaşmış artık. Bence Ryan Gosling'i rahat bıraksın.

Aslı dedi ki...

Oldum olası hiç sevmem Eva Mendes'i, güzel bulmak için resmen çaba harcadım ama ı-ıh. Hiç yakışmamışlar birbirlerine, en azından görüntü olarak :)

selinsecen.com dedi ki...

Eva Mendes fena halde sevimsiz bir kadın zaten. Hani Ryan Gosling değil, M. Ali Erbil'i bile görsem yanında acırım. (Bir daha da düşündüm de, yok canım o kadar da değil, acımam.) Ryan Gosling ise fırlama, sevimli, ışığı olan çok çekici bir adam. Böyle gudubet bir kadında ne bulduğunu anlamak mümkün değil.

zeys dedi ki...

Ryan gosling i cooooook cok begenen biri olarak eva yaninda biraz yasli durmus sanki gibime geldi benim:)

Didem Antebi dedi ki...

Hahahahahhaahha kizlar supersiniz demekki yalnız degilmisim çok sevindim walla i am not aloneeee:)

Selin Çağ dedi ki...

Ben Rylan Gosling hastasıyım senin gibi. Ama Eva Mendes'i de çok beğenirim. Ya nasıl beğenmezsin o kadını??? :)) Ama yakışmadıkları konusunda haklısın, hakkaten ablası gibi duruyor. Zaten 6 yaş fark varmış. Bence eski sevgilisi Rachel McAdams'la daha tatlılardı

Didem Antebi dedi ki...

benim evayi yakiştirmama sebebim aslinda rachel mcadams hastasi olmam:))

Unknown dedi ki...

:) bence sen kıskanmışsın. E bu da Ryan ı çok sevdiğimizden kaynaklanıyor tabii, haklısın. Kimseleri yakıştıramıyoruz yanına ama Eva Mendesin de başka bir havası var.

mabelle dedi ki...

eva mendes güzel bi kadın ben cok begenirim aksine yanındaki tip hiç yakısıklı degil,kusura bakmayın kızlar zevkler ve renkler tartısılmıyo;)