25 Ocak 2012 Çarşamba

Paris Haute Couture S/S 2012 - Chanel

Paris Haute Couture Moda haftası tüm hızıyla sürerken, bizi hiçbir zaman hayal kırklığına uğratmayan markaların defilelerini daha bir heyecanla bekliyoruz tabi ki. Özellikle Chanel, couture ile eş anlamlı markalarda heyecanımız daha da artıyor.
Karl Lagerfeld 2012 İlkbahar/Yaz sezonu için de yine ustalığını konuşturmuş ve hem couture, hem kullanılabilir hem de casual görünümlü kıyafetlerin de yaratılabileceğini kanıtlamış. Her zaman kullandığı siyah ve beyazların yanında gökyüzünün en mükemmel renginden aldığı mavi ile çalıştığı, defilenin ilk parçasındaki kıyafetleri, düşük bel çizgileri ve cepleri ile o kadar casual görünüyor ki, her zaman her yerde kullanılabilir. Birbirinden muhteşem diğer tek parçalar, yaka ve kol detayları ile zenginleşen, uçuşan kumaşlarla hayalsi bir hava kazanan tuvaletleriyle sizi bu bir uçak atmosferinde geçen bu defilenin videosuyla baş başa bırakayım…


2 yorum:

Ebru dedi ki...

Bel çizgisinin aşağı inmesi ne kadar tomboy bir görüntü vermiş.couture koleksiyonlarından helede chanelden hiç beklemezdim bu rahatlığı.ama çok şık olmuş.

Didem Antebi dedi ki...

evet ebrucum cok dogru bir gözlem bende bayildim:)