2 Ocak 2012 Pazartesi

Rachel Zoe Markasını Büyütüyor

Bir dönemin en çok konuşulan kadınlarının stilisti Rachel Zoe’i katırlarsınız. Kendisi imkansız derecede zayıflığın bir numaralı savunucularından ve kendi bedenine de uyguluyor bu inancını. Cidden güzel olduğunu düşünüyor demek ki vücuduna göre kocaman kalan kafası ve kemiklerinin üzerinden sarkan derileri.


Neyse, konumuz kendi kurduğu markasını bir Lifestyle Brand yapma yolunda ilerliyor olması. Önce bir Newsletter (The Zoe Report) ve internet sitesi ile engin moda bilgisini dünya ile paylaşan Zoe, şimdi de markasında, tasarımları kendi elinden çıkma parçalar sayesinde herkesten bir iskeletor – pardon stil sahibi bir kadın yaratma amacında. Ama bunu sadece kıyafetler ile değil aynı zamanda tamamlayıcı aksesuarlar ile de beraber tam bir paket halinde yapmak istiyormuş.

Modellerden, pop yıldızlarından, oyunculardan, sadece cool bir soyadına sahip olan herkesten tasarımcı olursa bir stilistten çok daha iyisi olur diye düşünüyorum her ne kadar kendisini kişisel olarak pek beğenmesem de… Bu arada koleksiyondaki parçalara şuradan sahip olabilirsiniz.

6 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Bir sonraki adimi ise The Rachel Zoe- Home adi altinda ev aksesuarlari, .. vs olucakmis :) :)

alara dedi ki...

Rachel Zoe'yi Nicole Richie çok feci rezil etmemiş miydi? anoreksik filan diye adı çıkmıştı hatta. küllerinden doğmuş yine hortlamış. koca kafasını da alıp hayatımızdan çıkıp gitse keşke.

özlem özmen dedi ki...

dıdem hanım yorumlarınız cok fun.ıskeletor fılan..ne seker..aynı dılı konuşuyoruz..hem de guzel bır uslup..sızden cok sey ögrenıyorum.ne zevklı bır ış bu..

özgür dedi ki...

didem hanım merhaba, acaba bu marka türkiye'de nerede satılıyor ya da satılıyor mu, teşekkürler...

Didem Antebi dedi ki...

sevgili özgür,istinye park beymen blenderda satiliyor ama cok çeşit yok sadece bir kaç model getirmişler...

özgür dedi ki...

çok teşekkür ederim:)))