21 Haziran 2012 Perşembe

Kardashianlar Makyaj Çantamıza Talip

İnanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş ya. Aynen öyle oluyor ve bu kız kardeşlerle ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor.


Bu kez de hanım efendiler makyaj koleksiyonu lanse edeceklermiş, ismi de Khroma Beauty. Daha önce swimwear koleksiyonlarından da bahsetmiştik . Hatta Kardashian Kollection diye bir hayvan baskısı cenneti koleksiyonla da retinamıza zarar vermişlerdi.
Şimdi makyaj koleksiyonlarında da eğer kendi makyaj alışkanlıklarını devam ettirecek bir renk paleti olacaksa, nude dudaklar, kocaman takma kirpikler, eye-liner'lar ve porselen cilt için ne gerekiyorsa onları bulacağız sanırım Böyle anlatınca çok kötü gibi gelmiyor ama hangimiz Kardashian markalı bir ürünü utanmadan çantamızdan çıkartıp kullanabiliriz ki?

6 yorum:

Kibele Demirbas dedi ki...

valla porselen cildim olacaksa ben utanmadan gösterebilirim didem hnm :)
kibelem.blogspot.com

bahar dedi ki...

merak etmeyin alan cok olur, servetlerine de servet katarlar :))

Adsız dedi ki...

guzel bir urunse neden almayalim, kisilerden bagimsiz degerlendirmek gerekmez mi? ben de almaya hazirim :)

Adsız dedi ki...

porselen gibi bir cilt, uzun kirpiklere kimse hayir demez sanirim. urunler guzelse kiislerden bagimsiz degerlerndirmek gerekmez mi, ben beklyorum valla :)

Adsız dedi ki...

Kendileri cok sevimli ve cok eglenceliler! keske herkes hayatta onlar kadar eglenebilse diyorum...

Her ne kadar bazen kendisine yakısmayan kiyafetler tercih etse de(herkes gibi), kim kardashian'ı cannes'da yakindan gormus biri olarak guzelligi efsane ki ben dolgun vucut hatlarina sahip kadinlari pek begenmem.

Ayrica kardashian sisterlarin kiyafet ve ayakkabilarini charity icin devamli ebayde satisa cikarmalarina da bayiliyorum ki ben olsam louboutinlerime ve balenciagalarima biraz zor kiyardim!

Kris Jenner da benim icin ayri bir efsane, hic bir meslegi olmayan kizlarini americadan dubaiye kadar un salacak celebritylere donusturduu icin! Simdi sira Kendall ve Kylie de ...Scott Disick bile milyoner oldu kadinin sayesinde!

Eminim bu makyaj koleksiyonu da Sears icin hazirladikliarı KK gibi kuyruklara sebep olacak!

Adsız dedi ki...

Kardashianlar her ne kadar populer olsalar da, yorumlarda da ifade edildigi uzere, "Hic 1 meslegi olmayan" insanlar var tam 1 pazarlama basarisi olmalari haricinde takdir edilecek 1 yanlari yok. Anneleri "Momager" olarak ovguyu bu nedenle hakediyo gercekten de