24 Eylül 2012 Pazartesi

Pazartesi Sendromuna Tatil: Chavel Blanc by Louis Vuitton

Sıcaklar yavaş yavaş bizi terk ederken kış tatillerinin de güzelliğini hatırlayalım istedim bu hafta. Duvarlarını Karl Lagerfeld tarafından çekilmiş fotoğrafların süslediği, LVMH grubuna ait otel gecelik 700€ fiyatıyla ağzınızı açık bırakabilir.


Alplerdeki konumu, efsane at heykeli ve dışarıdan sıcak bir dağ evi görünümüyle kesinlikle gitmeyi isteyeceğiniz bir yer ama sadece istemek yetmiyor tabi ki bazen. SPA hizmetleri çok meshur olan otele kar tatili yapmaya gitmeniz mantıklı ama kayak yapıp yorulduktan sonra tasarım harikası kapalı havuzunda rahatlayabilir, masajlarıyla kendinizi şımartabilirsiniz.


Chavel Blanc'ın restoranı lüksün tanımı gibi maşallah. Samanyolundaki kadar çok Michelin Yıldızı olan restoranın dekorasyonu da çok ilgi çekici.


Odaları abartıdan uzak ama son derece rahat görünen otelde, soğuk Alp dağlarında sıcacık bir ortam yaratmayı başarmış tasarımcılar. devasa boş alanlar yerine küçük ve sıcak bir havası var. Tam da dışarıda lapa lapa kar yağarken şarap içmelik. Tabi gecelik 700 € vermek için can atıyorsanız...


1 yorum:

fazılhan dedi ki...

Gözüme kestirdim, parayı bulursam şu Chavel Blanc'e the 1947'ye falan akmak istiyoruuum :)