16 Kasım 2012 Cuma

Alicia Keys for Reebok

Biliyorsunuz sanatçıların markalarla iş birliği yapmayı bırakmak gibi bir niyetleri yok. Hayranlarını markaya yönlendirerek kendileri de yepyeni bir alana girmiş oluyorlar. Limited Edition lafını o kadar
çok duyar olduk ki artık hiçbir şey limited edition değilmiş gelmeye başladı bana :)



Son örneklerden biri de Reebok. Nicki Minaj'ın Adidas Originals ile rengarenk bir koleksiyonda buluşmasından sonra, daha ağır başlı bir siyahi sanatçıyı, daha ağır başlı bir koleksiyonla karşılıyoruz. Reebok mağazalarında ulaşabileceğiniz koleksiyon klasik modellere Alicia Keys dokunuşu içeriyor.



Özellikle yukarıdaki studs serisi tam da bu sene kendimizi zımbalarla teslim etmişken ilaç gibi geliyor. Hem rahat hem de çok trendy görünüyorlar. Hafta sonlarınız için biçilmiş kaftan. Üstten ikinci ayakkabının piyano tuşları da Alicia'nın piyanosuna güzel bir gönderme olmuş.

Serinin sizi harekete geçirecek videosu için:


3 yorum:

Adsız dedi ki...

Siyah zımbalı ayakkabıya ben de bayıldım :)

Serap dedi ki...

Pek olmamış gibi. Aslında Alicia Keys'in tarzını severim. Tabiki tasarım sürecinde Reebok2ın etkisi ne kadar oldu bilmek lazım. Bu tip iş birliklerinde tasarımcı özgür bırakılmalı.

Didem Antebi dedi ki...

Serapcım, aslında tasarımcıları özgür bıraksalar bile Alicia sadece kendi sevdiği şeyleri söylemiş , Reebok tasarım ekibi onu satılabilir bir hale getirmiştir muhtemelen. Ben de severim Alicia'nın tarzını. Ayakkabılar da güzel olmuş bence.