20 Kasım 2012 Salı

American Music Awards 2012

Ödül töreni sezonu açıldığına göre artık kıyafet dedikodusu yapmaya bol bol zaman bulacağız demektir demiştim daha önceden. Sıcak evinde oturup dünya çapında ün kazanmış insanların, binlerce dolarlık, Haute Couture kıyafetlerini eleştirmekten daha eğlenceli ne olabilir ki?





Pazar gecesini pazartesiye bağlayan gece gerçekleşen American Music Awards kırmızı halı bakımından ne unutulmayacak derecede güzel ne de nefret edilecek kadar kötü görüntülere ev sahipliği yaptı. Christina Aguilera'yı saymazsak tabi... Her zaman en iyi giyinenlerden başlamak şart değil ya bu kez de unutulmaz rüküşle başlıyoruz. Hem kırmızı halı töreninde giydiği Pamela Roland hem de canlı performansı sırasında giydiği body ile enkaz gibi görünen Christina Aguilera uzun süre hafızamızdan çıkmayacak. Bu kız eskiden böyle değildi, şimdi neden kötü sat, makyaj, kıyafet üçlüsünü hiç bozmuyor anlayamıyorum.


Jennifer Morrison Abed Mahfouz elbisesi içinde inanılmaz şık görünüyor. Cidden çok beğendim, omuzlarının duruşu, sırtı, vintage havası süper. Ama arkadan görüntüde çamaşırının belli olması ve belinin tam oturmamış gibi görünmesi beni biraz rahatsız etti. Bir de sanırım bu müzik ödül törenlerine uzun tuvaletle gelmek biraz fazla görünüyor gözüme. Kıpır kıpır gencecik pop şarkıcılarının arasında ağır kaçıyor sanki.



Uzun bir Abed Mahfouz tercih eden diğer bir isim de Carrie Underwood. Elbisenin rengi çok çirkin görünüyor. Carrie'nin de beyaza yakın sarı saçları ile birleşince sanki biraz kıro olmuş. Cşutch'ını da sevmedim. Carly Rea Jepsen, elbisenin rengini kendisine yakıştırmayı başarmış ama saçlarından hiç hoşlanmadım. Özellikle de perçemlerinin kenarlarından çıkan uzunluklar beni sinir etti. Pink'e gelince kendisine "O eski halinden eser yok şimdi" demek istiyorum. Hala deli ama artık biraz daha oturaklı bir deli oldu. Elbisesi çok yakışmış. Hem içindeki punk ruha ters düşecek kadar prenses değil, hem de evsiz gibi görünmüyor. Saç modeli de kendisine çok yakışmış.


Normal bir kıyafetle görmeyi beklemediğim diğer bir isim de Nicki Minaj. Beklemediğim bir şekilde şirin görünüyor. Ya da ben bugün çok iyi tarafımdan kalktım. Aslında bu renk olmasa ve giyen Nicki Minaj o sürekli gülümseyen tipiyle kameralara poz vermese kesin beğenmezdim :) Pink bigi o eski halinden eser kalmayan Gwen Stefani'nin yaşlanmak, kilo almak, çirkinleşmek bilmeyen bünyesinden hepimiz için istiyorum. Yaşı ilerledikçe moda seçimleri de mükemmel oluyor. O Balmain ceketi bu kadar eforsuz bir şekilde kombinlemesine bayıldım. Kırmızı rujun en çok yakıştığı insanlar listemin en başında kendisi.


Hazır Gwen'in Balmain ceketi demişken, bu sene bu tarz işlemelerin çok moda olduğuna da dikkat çekelim. İşlemeli minileri içinde Stacy Kiebler da Kelly Rowland da çok hoşlar. Stacy'nin eteği biraz kendisine kısa mı gelmiş ne olmuş tam emin olamadım ama yine de hoş görünüyor.



Minilerden devam edersek Zuhair Murad'ı içinde Taylor Swift, çok Taylor Swift görünüyor. Her zamanki renk her zamanki işlemeler, hep hanım hanımcık, hep prenses. Artık sıkıcı bile olmaya başladı. Heidi Klum ise nedense bu aralar görüme bir türlü güzel görünemiyor. Hele elbise ve ayakkabısının bu kadar uyumlu olması, elbise kumaşının aynısından kendisine ayakkabı yaptıran assolistler gibi korkunç olmuş. Saçı ve makyajını beğendim.


Son olarak diğer minilerimizden ilki Ginnifer Goodwin'den geliyor. Oscar de La Renta elbisesi çok yakışmış. Ayakkabıları da clutch'ı da çok uyumlu ve erkek çocuğu gibi saçları ile bu kadar girly bir elbiseyi kullanması bence çok şık görünüyor. Hayden Penettiere'in elbisesi biraz gecelik gibi geldi bana. Zaten inanılmaz kilo vererek kocaman kalan yüzüne, kırmızı ruj da annesinin rujunu almış gibi durmuş. Ayakkabıları ise incecik bacaklarıyla çok kaba görünüyor.

Sizin favorileriniz kimler?

Fotoğraflar: justjared.com

2 yorum:

Emine ANAÇ dedi ki...

Jennifer Morrison

Emine ANAÇ dedi ki...

Jennifer Morrison