21 Kasım 2012 Çarşamba

At Şampuanı

Başlık insanın kafasını karıştırıyor değil mi? Hangimizin atı var ki? Olan varsa da eminim kendisi yıkamıyordur. Ama neredeyse hepimizin saçı var ve o saçları da yıkamak bize kalıyor. Sonuçlarından memnun kalmadığınız bir çok saç yıkama işleminden sonra en sonunda alternatif sonuçlara yöneliyorsunuz.



Bir gün bir arkadaşınız orijinali atlar için üretilmiş ama bakıcılarının aldıkları muhteşem sonuçlar sonrası insanlar için de üretilebilir hale getirilmiş olan Mane n Tail'den bahsediyor. Sonuç: Bir Amerika gezinizde, kocaman bir şişesine minicik bir para veriyorsunuz (10 $ gibi bir fiyatı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam) ve pırasa gibi dümdüz, azıcık saçınız bir daha asla eskisi gibi olmuyor.



Şahsen ben bu sonucu alacağımı pek beklememiştim. Saçım o kadar muhteşem bir hale geldi ki, şu anda inanamıyorum. Eskisinin en az 2 katı hacimli, parlak ve yumuşacık. Tek sorun ise Türkiye'de satılmıyor olması. Yurt dışından da kozmetik ürünlerinin siparişi konusunda bazı sıkıntılar oluyor bildiğim kadarıyla. Ama eğer hacimsiz düz saçlarınızdan şikayetçiyseniz Amerika'daki arkadaşlarınıza bir telefon etmenin zamanı gelmiş demektir. Siz de yele gibi saçlar istiyorsanız Drug Store'lardan Mane n Tail'e ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

Bc dedi ki...

amerika seyahati de gelen giden de yakın tarihte kaldı ama aklımda bulunacak denemek isterim fikir her ne kadar enteresan gelse de=)

Ylz dedi ki...

O kadar guzel anlatmissiniz ki biraz once deep moisturizing sampuan ve krem siparisi verdim. Sonuclari paylasirim. Tavsiye icin tesekkurler...

mabelle dedi ki...

tam da aradığım türden...bi kenara not aldım giden biri olursa aldırıcam bende...

Adsız dedi ki...

cnm peki yagli saclara uygunmu bu bnm sacim cabuk yaglaniyorda :(