17 Aralık 2012 Pazartesi

Pazartesi Sendromuna Tatil: Eloise Suite at The Plaza Hotel


Bu hafta hello kitty'i kıskandıracak, cicişleri mutlu edecek, Kendi'nin pembe Range Rover'ından bile pembe bir pazartesi sendromu ilacı ile karşınızdayım. Moda'nın süper babaannesi Betsey Johnson'ın elinden çıkan, New york The Plaza Hotel'in Eloise Suite'i bu yazının sonunda pembe renkten nefret etmenize sebep olabilir.


Eloise, bildiğiniz gibi dadısı ve evcil hayvanları ile beraber Plaza Hotel'de yaşayan bir çocuk kitabı kahramanı. Kitaptaki karakterin Plaza Hotel'de bir odası olsa nasıl olurdu acaba diye düşünerek odayı tasarlayan Betsey Johnson, küçük kız çocuklarının hayallerini süslemek istiyorsa, bunu sonuna kadar başarmış. Hatta keşke büyümüş, kocaman insanlar olmuş kadınlar için kıyafet tasarlamayı bırakıp sadece bu işe girse.


Suit aslında iki bölümden oluşuyor. Pembeler, çiçek baskıları, kalpler, çiçekler böceklerin bu kadar fazla olduğu bölüm sizin küçük Eloise'iniz için ayrılan bölüm. Yan tarafında ise ebeveyn odası mevcut.


En küçük ayrıntısına kadar küçük kızların hayallerini süslemek için tasarlanmış bu odada kalmanın bedeli ise yaklaşık 1000$ kadar.


Madem konumuz Plaza Hotel ve Eloise, o zaman otelin içindeki Eloise dükkanından da bahsetmeden olmaz. Dünyanın en fotojenik mekanlarından biri olarak da değerlendirilebilecek bu mağazanın bir bölümü de doğum günü partileri için kullanılan Tea Party bölümü.


Özellikle küçük yaşta kız çocuğu olanlar için New York tatillerinde değerlendirilebilecek bir mekan ama bir kez gittikten sonra hayatınız bir daha asla eskisi gibi olmayabilir, sizin ufaklığın evde mutlu olma oranı azalabilir.

1 yorum:

fazılhan dedi ki...

Küçük kızım olsun burada parti yapalım istedim şuan, Hatta fiyatına da baktım 8 çocuğa 800'er ya da 950'şer dolar kalan 15 çocuğa kadarına 50'şer 6'er dolar :D