28 Mayıs 2013 Salı

Cavalli Demişken...

Dün 12 günlük Cannes sonrasında markanın kırmızı halı dominasyonu üzerine düşününce Resort koleksiyonuna da bir kez daha göz atmak istedim. Sonuç aslında dün yayınladığım Cannes'da Cavalli Rüzgarı yazımla hem paralel hem değil.



Just Cavalli 2014 Resort koleksiyonunda aslında her zaman gördüğümüzden tamamen bambaşka bir hale gelmiş bir kadın görmüyoruz ama yine de eskisinden daha az Punk, daha yumuşamış ve hayvan desenleri konusunda biraz daha seviyeli bir kadın göze çarpıyor. Seksapel ön planda ama ince detaylarla saklanmış olması onu hem daha karizmatik hem de eskisine göre daha az "ben buradayım" diye bağırmaya çalışıyor.



Diğer taraftan da bir markanın senelerdir başarılı bir şekilde koruduğu imzası haline gelmiş çizgisinden tamamen vazgeçmesi hem pratik hem de akıllıca olmayacağı için Just Cavalli koleksiyonunda da baktığınız anda "Bu parça kesinlikle Cavalli'dir" diyeceğiniz parçalar mevcut. Bu da markanın herkesin beynine kazındığının bir göstergesi aslında. Benim favorim bu kadar hayvan baskısı arasında yaratıclık olarak da eşsizlik olarak da en dikkat çekici olan parça, leopar desenli kuğu baskısı olan mini elbise.

Hiç yorum yok: