29 Mayıs 2013 Çarşamba

Penelope Cruz Gün Sayıyor

Bu aralar tüm ünlüler hamile... Royal baby bir yandan heyecanla beklenirken, diğer tarafta kim Kardashian ve çok konuşulan (belki de gereğinden çok konuşulan) hamilelik stili her gün yeni bir tabloid haberi oluyor. 


Bütün bunların dışında kalmayı tercih eden güzeller güzeli Penelope Cruz ise eşi Javier Bardem ile sahip olacakları ikinci çocuğu doğurmak üzere. Geçtiğimiz günlerde telefonla konuşurken kameralara yakalanan Penelope Cruz, kırmızı elbisesi, trençkotu ve düz ayakkabıları ile şık bir hamile olmanın yollarını gösteriyor. 



Her kısa boylu kadın gibi hamileliğinin son aylarında biraz zorlanıyor gibi görünüyor ama sadece görüntü öyle. Büyüyen karnını taşımak hiç bir kadın için kolay değildir zaten. Hamileliğin son döneminin vermiş olduğu bakımsızlık ve boşvermişlik de üzerine çökmüş ama yine de Kim Kardashian gibi görünmektense dış görüntüsü yerine kendisi ve bebeğinin sağlığına odaklanmış olması çok daha şık. 

Ben İspanyol güzelin kırmızılar içinde uzun koyu saçlı halini çok sevdim, şık demezsiniz ama son günlerde gördüğüm en normal hamile ünlü diyebiliriz.

Hiç yorum yok: