4 Kasım 2011 Cuma

Bu kış için en sevdiklerim...

Minimal olmak kolay değildir. Özellikle bizimki gibi oryental kültürle yoğrulmuş bir ülkede, minimal olurken paspal ya da özensiz görünmemeyi başarmak çok zordur.  Büyük mağazaların satın almacıları bile sade bir kıyafet ya da aksesuarı alırken iki kez düşünürler. Çünkü o ürünü satın alacak olan kişilerin bu ürüne verdiği parayı üzerindeki kocaman marka logosu ya da aşırı süslemeleri ile görünmesini istemek gibi bir eğilimde olmasından çekinirler.
Bu kış aldığım ve çok da severek kullandığım iki ürünü satın almanın zorlukları konulu bir girişle sizlere sunuyorum J



İlki minimalizmin eş anlamlısı Celine’in muhteşem Tote bag’i Cabas. Aslında bir yandan sack baglere benzeyecek kadar sade ve kullanışlı tasarımı sayesinde çok sakin, diğer taraftan da bu senenin shearling modasına gönderme yapan ön ve arka yüzüyle çok modern. Hiç beklemediğimiz, drama queen Christian Siriano’nun elinde görmek çok şaşırtıcı oldu. Ama hayat kurtaran çantalar listesine rahatça girebilecek bir model olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim.



İkincisi ise artık bir ikon olmuş UGG’ların çok daha zarif bir versiyonu. Chanel ne yaparsa mutlaka bir zerafet katıyor tabii. Senelerdir UGG’larla yaşanılan aşk-nefret ilişkisine bir son vermeyi başaran bu ayakkabılar, UGG’lar gibi fil patisine benzemeden de aynı rahatlık ve sıcaklığı yaşayabileceğiniz, casual kombinlerinizin bir numaralı kurtarıcısı olmaya aday bir parça. İsterseniz bileğini kıvırarak da giyebiliyorsunuz, yani uzunluk konusu sorun yaratmıyor.


Kışı assolist gibi görünmeden ve rahat geçirebilmeniz için ikisini de şiddetle tavsiye ederim. 

4 yorum:

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Ben Ugg sevmeyengillerdenim:-)) Çok kaba buluyorum.Ama insan bazen dediğiniz gibi casual ama chic&stylish olmak istiyor.Rahat etmek istiyor.Chanel yapmış yapacağını yine valla.Çok güzeller.Güzel günlerde kullan sevgili Didem.

Adsız dedi ki...

botlara ba-yıl-dımmmm Didem!!!

Didem Antebi dedi ki...

bende ugg-hater olarak bu botlari görünce çok sevindim inanin hem sicacik hem zarif hemde chanel diye bas bas bagirmiyor tam benim tarzim bir ürün o yüzden düsünmeden edindim birtane simdi tepe tepe giyiyorum:))

Adsız dedi ki...

Ugglari bende hic begenmiyordum, bunlar sahane görünüyorlar, güle güle giy! : )