15 Kasım 2011 Salı

Mawi

Daha önce kolyeler ile ilgili şu yazımı yazmıştım ve “statement jewellery” hakkında ne düşündüğümü de biliyorsunuz zaten. Dünyanın en kolay tarz sahibi görünme yolu, kendini gösteren bir aksesuarla birleşen sade bir kıyafet, sizi bir anda sıkıcı seviyede minimal’den, çabalamadan şık’a dönüştürebilir. 

Londra kökenli tasarımcı Mawi Keivom’un 2003 Londra Moda Haftası’nda tüm dikkatleri üzerine toplayan markası Mawi ise ihtiyacınız olan bu parçaları bulmanız için bir doğal kaynak adeta. Bir şeyleri kişiselleştirmek ve vintage’dan etkilenen tasarımcı etnik sayılamayacak kadar modern, futuristik sayılamayacak kadar köklerine bağlı tasarımları ile tam anlamıyla yatırım parçası sayılabilecek takılar tasarlıyor.


Metal işçiliğinin yanı sıra yarı değerli taşlarla yaptığı tasarımlar özellikle Dior’da görmeye alışkın olduğumuz cesur parçalar ortaya koyuyor. Siyah renge en çok yakıştırdığım Mawi tasarımları en sade görünümü bile, tek aksesuarla lüksle buluşturmayı başarıyor.


8 yorum:

Demet Kamış dedi ki...

Asik olunasi takilar bunlar!!Renkler inanilmaz guzel kullanilmis..

2demilicious.blogspot.com

Didem Antebi dedi ki...

bencede demetcim insanin bakinca bile içi açiliyor:)

Elf in Alphabet dedi ki...

Asos.com'da da uygun fiyata benzer modelleri var, gerçekten stil görünmenin en kolay yolu plaka kolyeler ve keleğpçe bilezikler sanırım :)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

bir mawi hayranı olarak , alt sıradaki 3 lüye aşık oldum ..benim onu keşfim 2008 di sanırım:))

Didem Antebi dedi ki...

sevgili A to Z cok haklisin bunlar biraz pahali birçok yerden daha uygun fiyata aynı görüntü ayni siklik yakalanabilir

Didem Antebi dedi ki...

aysuncum, benimde favorim son üçlüdeki kolye gercekten bir sanat eseri gibi...

esra dedi ki...

waauuw çok güzeller:) blog alemine hoşgeldiniz. sizi medyadan takip ediyodum şimdi daha sıkı takipçinizim sevgiler didem :)

Didem Antebi dedi ki...

Sevgili esra, hoşbulduk. umarım bundan sonra daha da yakından takip edebileceksiniz blog sayesinde. :)