9 Aralık 2011 Cuma

Agent Provocateur Winter 2011

Düşündüm taşındım ve dedim ki, bu dünyada bir Victoria's Secret varsa ondan büyük, ondan güzel, ondan seksi, ondan kaliteli Agent Provocateur var.
Reklam kampanyaları her zaman ismi kadar provoke edici olan marka, fetiş iç çamaşırlarını kaliteli kadınlara sunarak aslında büyük bir iş başarıyor. "Hafif" ya da "basit" olarak görünen bir çok parçayı Victoria's Secret gibi şirinleştirme gereği duymadan daha da seksi hale getiriyor ve en kaliteli materyalleri kullanarak kusursuz mağazalarında satışa sunuyor.
Daha önce Kate Moss'lu, Rosie Huntington'lı ve Kylie Minogue'lu kampanyalarına bayılmıştım. Hem bu kadar erotik hem de bu kadar kaliteli bir çizgiyi korumak çok zor bir şey bence.
2011 Kış kampanyalarının videolarını da çok daha önceden görmüştüm ama yeni yıl zamanı herkes Victoria's Sevret'tan bahsederken acaba Agent Provocateur ne yapmış diye bakarken tekrar izledim. Öncelikle izlemeyenleri şöyle alalım:


Always Remember Your Agent Provocateurs adlı kampanyada Paz De La Huerta yer alıyor. Videodan da anlaşılacağı üzere bu kez kaliteli ve seksi imajından çıkıp, basit ve seviyesiz olmuş bence. Tam bir Lindsay Lohan karakterini bir lady ile özdeşleştirmeye çalışmak acınası görünüyor. Paz, uyuşturucu bağımlısı bir Starlet'e benziyor ve vücudu güzel, kendisi seksi de olsa o kadar basit görünüyor ki hiç bir kadın o iç çamaşırlarını giydiğinde onun gibi olmak istemez. 
Kylie Minogue'un aşağıdaki Agent Provocateur reklamı çok daha erotik olmasına ve hatta 18 yaş sınırına takılmasına rağmen Paz De La Huerta'lı versiyondan çok daha kaliteli duruyor. 
Siz ne diyorsunuz?



2 yorum:

özge dedi ki...

Kesinlikle Kylieeee!yaşı filan önemli değil.bu nasıl seksilik.tespitinede bayıldım didem.

Buket Poyraz dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum :))

www.buketpoyaz.com