21 Aralık 2011 Çarşamba

Bir Kış Fenomeni: Eldiven

Kış geldi, İstanbul'da pis bir yağmur var... En çok nasıl kapanabiliriz diye sorarken en çok üşüyen yerimiz olan ellerimizi birbirinden güzel eldivenlerle süslemenin peşindeyiz. iPhone'larımız eldivenlerle aramızı açsa da hala bir lady eldivensiz sokağa çıkmamalı diyoruz :)



En kolay kullanılacaklar tabi ki de kısa olanlar. Ama onları da kısa diye ihmal etmemek lazım. Özellikle bilek detaylılar, taş ya da zimba süslemeliler ve fiyonklular bu sene her yerde. En iyi markalardan en ucuz hazır giyim markalarına kadar her yerde  bulunabilen bu modeller hayat kurtarır. Bilekleri birazcık kısa ceket ve montlarla modellerini daha da güzel gösterebilirsiniz. Benim buradaki favorim kırmızı Modcloth fiyonklu eldiven.


Kürkün bu seneki önlenilemez yükselişi, aksesuarları da ele geçirdi. Bileği kürklü ya da tüylü modeller de her yerdeydi. Gündüz kullanım için biraz abartılı bulsam da geceleri çok şık olabilirler. El bileklerinizi incecik gösterecekleri de aşikar.


Bir Audrey Hepburn değiliz belki ama uzun eldivenlerin zerafetinin de farkındayız. Kullanımları biraz zor gibi görünse de özellikle kısa kollu montlarla kombinlendiklerinde tam bir Femme Fatale yaratabilirsiniz. Görünümünüzü hem gizemli hem de ladylike yapacak bu eldivenlerin derileri en güzelleri tabi ki de.


Bu arada içimdeki Lady Gaga'nın yansıması sayılacak bu muhteşem bebekler Aslı Parlak'ın Parlaque'ından. Birbirinden güzel aksesuarlar yapan Aslı'nın eldivenlerinin yeri her zaman ayrıdır bende. Dümdüz bir jean, kazak kombinine deri ceket ve bu eldivenleri eklediğiniz anda Olsen kardeşleri bile kıskandıracak bir tarz yaratabilirsiniz. Bu arada Parlaque, Nişantaşı Orhan Ersek Sok. No:17'de. İçei girdiğinizde kendinizi kaybetmemenizi diliyorum :)

Siz ne durumdasınız eldivenlerle ilgili? Alıp alıp birikiren ama hiç kullanmayanlardan mı? Yoksa "eldivensiz çıkmam abi" diyenlerden mi?

10 yorum:

Selma dedi ki...

ben eldivenleri alıp sonra aynen sizin dediğiniz gibi ıphone yüzünden takmayanlardanım.ama tutku gibi bişey eldiven benim için.ve kesinlikle yukarıdaki eldivenler içinde en güzeli sizinki.hemen yarın gidiyorum nişantaşına.

eciko dedi ki...

Eldiven gerçekten çok güzel ve şık bir aksesuar. Deri eldiven çok seviyor ve çok kullanıyorum. Bu konuda da Park Bravo'nun eldivenlerini çok başarılı buluyorum. Çok güzel renk ve modellerde çeşit çeşit eldiven bulmak mümkün.

eciko dedi ki...

Eldiven gerçekten çok güzel ve şık bir aksesuar. Deri eldiven çok seviyor ve çok kullanıyorum. Bu konuda da Park Bravo'nun eldivenlerini çok başarılı buluyorum. Çok güzel renk ve modellerde çeşit çeşit eldiven bulmak mümkün.

Tuğçe dedi ki...

Accessorize eskiden çok güzel eldivenler yapardı artık çocuk işi oldu. Mango'da sizin beğendiğiniz Kırmızı fiyonlu eldivenin fuşya, camel ve siyahı vardı. eldivenler bir kadını farklılaştıracak en güzel aksesuar bence.

Tuğçe dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
MemBrain dedi ki...

Eminönünde Mısır çarşısının arkasında, Bursa İskender restoranın olduğu sokaktaki ilk pasajda, istediğiniz uzunlukda, renkde, modelde ölçüde eldiven yaptırabilirsiniz..aradığını bulamayanlara;)

CANSIN dedi ki...

Didem Hanım o ne kadar güzel bir eldiven öyle! tek kelimeyle bayıldım!

Didem Antebi dedi ki...

cok cok teşekkürler herkes cok begenmiş eldivenlerimi arkadasim cok yeteneklidir yolunuz düşerse ugrayin mutlaka:)

zeys dedi ki...

Sahane eldivenlerrr!!!

Adsız dedi ki...

Biraz büyük gelmiş sanırım :)