26 Aralık 2011 Pazartesi

En Özel Yeni Yıl Hediyesi

Yeni yıl yaklaşırken, herkese iyi kötü bir hediye aldınız. Parfümler, şallar, eldivenler, kıyafetler, dekoratif şeyler havalarda uçuşuyor ama işin en zor kısmına geldiniz ve ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Evet, diğerlerinden daha önemli o kişiye hediye almak her zaman daha zordur. Standart bir şey almak istemezsiniz. Çünkü ondan da standart bir hediye almak istemiyorsunuzdur.


Size süper bir teklifim var. İkinize özel bir kitap yaptırmaya ne dersiniz? 2012’ye kadar olan tüm materyalleriniz, fotoğraflarınızı, birbirinize yazdığınız SMS’ler ve sadece ikinizin kullandığı kelimeleri bir araya toplama vakti geldi. İkinizin 2012’ye kadarki hikayesini bir araya getirip bir kitap bastırabilirsiniz artık. Gerekirse sonra, sınav bile yaparsınız J



Bunun için tek yapmanız gereken nelerin bu kitapta olmasını istediğinize karar vermeniz. Biliyorum biraz zor bir süreç ama sonrasında hediyeler açılırken onun gözlerinde göreceğiniz parıltı bunların hepsine değecek. İmrendiğiniz “ en güzel yılbaşı hediyesi organizasyonunu yapan insan” ödülüne layık görülüp, tören konuşmanızı bile hazırlayabilirsiniz. Hem romantik, hem zekice hem de kolaya kaçmadan ne kadar şık bir hediye verdiğiniz en azından 2013’e kadar konuşulacak. Benden söylemesi.

İletişim için: ayse.telci@gmail.com

5 yorum:

aysun dedi ki...

didem hanım ne kadar güzel bir hediye bu!!!!!!!!sevgililer günü içinde süper olur.bebek içinde hatıra kitabı yapılabilir.

Didem Antebi dedi ki...

Evet aysuncum, bende Cook beğendim ben zaten herzaman manevi, kalıcı hediyeleri tercih ediyorum

Burcu dedi ki...

kesinlikle istiyorum.birisi yıldonumumuzden once esime gösterse ne guzel olur :))))))))))

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Çok güzel fikir.Yenı yılda dağil ama yıldönümümüz için düşüneceğim bunu..

Bu arada NR 39 ayakkabı hediyesi için blogumda çekilişe beklerim:)

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Harika bir fikir..