13 Aralık 2011 Salı

Gwyneth Paltrow - Stella McCartney

Stella McCartney'e bayılırım. Neden bayıldığımı düşününce daha önce şurada da paylaştığım gibi minimalist ama kesinlikle özgün olmasından etkilendiğimi hatırladım tekrar.
Tasarımcılar kendi çizgilerinden çok fazla çıktıklarında gözümü tırmalıyorlar. Belki de biraz gelenekçi bir insan olduğumu düşünebilirsiniz ama bir Stella elbise gördüğümde, tam olarak beklediğim şey bir sürü desen, asimetrik kesimler ve bol bol renk ve tek omuzlu bir model olmuyor.




Coach'un Çin'de faaliyete geçen online mağazasının lansmanında, marka elçisi olarak bulunan Gwyneth Paltrow'un gözümü tırmalaması da şaşırtıcı değil bu yüzden. Zaten defile sırasında Anja Rubik üzerinde de biraz "fazla" olduğunu düşünmüştüm elbisenin. Anja'nın kilometrelerce uzanan bacaklarına bile yeterince güzel olmayan bir kesimi var eteğin.
Siz ne düşünüyorsunuz? Beğendiniz mi? Ağır mı olmuş Stella'ya söylediklerim? Tersimden mi kalkmışım, yoksa hak etmiş mi? :)))

7 yorum:

dilay dedi ki...

yakışmışmı bu kadar güzel kadına şimdi! rüyamda görsem gwyneth paltrowun bu kadar rüküş olacağına inanmazdım.yazık etmiş resmeeeennnn

merve dedi ki...

ben elbiseden daha çok ayakkabılara gıcık oldum.siyah olduğu için bileğini bölmüşler. futbolcu bacağı olmuş hahahhahahaha

Didem Antebi dedi ki...

evet gercekten güzelim bacaklar ne hale gelmiş ya?

Adsız dedi ki...

hık çık beğenmedim :( bunu yapmayaydı iyidi bence hayır çünkü birincisi fazla cicili bi elbise olarak görüyorum bunu stellanın tarzına pek uymamışmı ne :S

Franny Glass dedi ki...

anja'ya cok yakismis cunku elbisenin etek ucu diz kapagindan oldukca ustte; elbise ciddi ciddi mini yani. gwyneth paltrowdaki sorun elbise boyunun miniden hanim hanimciga baya bi kaymis olmasi ve dahasi elbisenin tum olayi olan yaka kismini katletmek istercesine saclarini acik birakmasi. o manasiz ayakkabilarindan ve cantasindan bahsetmiyorum bile; kadin stil gurusuyum derken kezbanlar kralicesi gibi olmus, bir de sucuna stella mccartney'i alet etmis.
sozun ozu, bence bi tersten kalkma durumu var :)

QueenRose dedi ki...

Bende beğenmedim gerçekten..
Bu sezonun en meşhur giymeyen kalmadı dediğimiz puantiyeli Stella Mc Cartney elbiseyi arar olduk desenize=)

http://www.queenroselikes.com/2011/12/11/meshur-elbisestella-mc-cartney/

larelith dedi ki...

bence gwenin tarzı değil haklısınız elbise de güzel değil.yani olmamış...